Top samenwerking deskundig vriendelijk accuraat
Fijn team, deskundige behandeling met goede uitleg vooraf, tussendoor en na de behandeling
Altijd goede afspraken kunnen maken en keurige service.
Heb een spoedconsult gehad . Snel tussendoor behandeld . Alles correct verlopen.
laatst grote problemen gehad, Ruben heeft me fantastisch geholpen
ik ben zeer tevreden met de behandeling door Elvira
Mijn zoontjes kwamen voor controle. We moesten even wachten, maar tijdens het wachten was er een heel vriendelijke assistente (Lonneke) die ons te woord stond. Verder was de tandarts aardig en toegankelijk voor de kinderen. Ook zijn advies naar mij toe was deskundig. Hij wist me te vertellen wat verdere behandeling ongeveer zou kosten en dacht met me mee over verzekeringen.
Zelf ben ik ontzettend bang voor behandelingen. Ze weten me altijd gerust te stellen. Als ik klaar ben denk ik altijd.. nou dat viel mee.
Prima service, klachtgericht en flexibel
Deskundig en vriendelijk! Superfijn
Goed ontvangst, snelle en goede behandeling
Ik ben al divers jaren klant bij deze tandartspraktijk. Telkens naar tevredenheid benaderd en behandeld.
zeer tevreden met ( bedrijf ) Dooper Tandartsen !
Zoals gezegd, ik wordt zeer kundig en zeer vriendelijk behandelt.
Bij Dooper tandartsenpraktijk zijn ze allemaal heel vriendelijk.
Nadatvme eigen tandarts op 25 oktober een wortelkanaalbehandeling had gedaan aleen maar elkende totdat ik voor de 3de x op rij bij een spoedtandarts was geweest en bij dooper terecht kwam Hier werd ik supper geholpen in het weekend overgestapt naar deze tandarts en geen pijn meer na 1.5 maand met pijn en 2 antibiotica kuurtjes Supper tandarts en luisterd en legtballes uit echt een dikke 10
Bezoek aan de mondhygiëniste
Prima behandeling
Ik heb de behandeling als deskundig ervaren. De communicatie met tandarts en mondhygieniste was prima. Ik heb al jarenlang goede ervaringen met de praktijk. Alleen de wachttijd tussen 2 contacten (tussen mondhygieniste naar tandarts) is soms te lang (zeker de laatste keer).
Alles goed
de behandelaar vertelde eerst goed wat ze ging doen en hield rekening met mijn gevoeligheid aan mijn tanden.
Prima praktijk :)
Vanaf kleins af aan, kom ik al daar. En ben ik altijd gelopen geworden door de Dooper zelf + een assistent die daar bij was. En iedereen is altijd heel vriendelijke & dat geeft ook een fijn gevoel (dat je niet bang hoeft te zijn) Ik kom nog steeds daar voor de controle, maar nu bij Freek Mulder: hij is Top & ook heel vriendelijke & je kan altijd een praatje maken met hem & dat is ook fijn. En bij de mondhygiënist ben ik bij Carmen: zij is ook goed & ze zegt wel: wat ze eerst gaat doen & enz. Dat is ook fijn & dan hoef je daar iedere geval niet bang voor te zijn. Verder zou ik zeggen: ga daar allemaal naar toe & angst voor daar naar toe te gaan, is nergens voor nodig. Iedereen is super vriendelijk & ze lachen altijd. P.s. met een glimlach kom ik binnen & met een glimlach ga ik ook weer naar buiten.
Goede uitleg op mijn vragen en goede afhandeling van het probleem.