Alles verloopt altijd prima
Ze hebben alle tijd voor je
Controle en schoonmaken door mondhygieniste (naam is mij ontschoten) ging vriendelijk, geruststellend en op kundige manier
Zeer professioneel en goed georganiseerd. Erg vriendelijk.
Altijd vriendelijk en weten heel goed te verwoorden wat er precies moet gebeuren. Voor mijn kinderen is het zelfs nooit een probleem om naar de tandarts te gaan.
Een verademing ten opzichte van de tandarts waar ik vanaf kom.
Ik heb geprobeerd om naar een andere tandartpraktijk dichter bij mijn huis te gaan, maar ze voldoen niet aan mijn wensen. Dus weer terug
Altijd correct behandeld
Op een dag twee afspraken. Tussendoor kon ik naar huis. Super geregeld. Snel en vakkundig.
alles goed
Voel me op mijn gemak bij de praktijk
Deze score geldt niet alleen voor Joop, maar ook voor Ruben
Ik was eerst heel vang voor de tandarts maar deze heeft zoveel geduld en leg alles heel rustig uit
Ben goed behandeld. Vrij snel ook.
Betrouwbaar en deskunding
Zoals het hoort
Er hangt een prettige sfeer, korte wachttijden. Alleen al derde tandarts in 1,5 jaar, veel wisselingen. Verder zeer tevreden. Leggen goed uit wat ze doen
Je wordt altijd vriendelijk geholpen en behandeld. P.S. Bij mijn laatste bezoek heb ik een gesprek gehad met implantaloog Leon Horrichs
Uitstekende behandeling, alles op en top
Ik ben snel van de pijn af geholpen. En erna werd er met mij mee gedacht om mijn gebit er het mooiste te laten uitzien.