Na een lange periode geen tandartsbezoek te hebben gebracht waren er herstelwerkzaamheden die in detail werden uitgelegd alsvorens keurig te zijn gerepareerd. Ontzettend blij mee
Goed advies en goed behandeling
Andreas
Vriendelijke en correct
Prima rustig persoon
Heb groote angst maar door hun kom ik er zo doorheejn ga ligge en ut is gedaan
Duidelijke uitleg! Zeer hygiënisch.
was ook goed
Er zijn leukere activiteiten dan ‘n bezoekje aan de tandarts, maar ik heb positieve ervaringen. De praktijk heeft ‘n professionele uitstraling, en iedereen deed z’n best voor mij
mijn ervaring was goed .fijn behandeld en vriendelijk heid. goede uitleg
Goede ervaring, Te veel vragen!
Informatie over behandeling en uitvoering geeft een geruststellende informatie.
Super goed
Ik was eerst bij een andere tandarts. Daar had ik geen goede ervaringen mee, dus ging een beetje sceptisch bij jullie naar binnen . Jullie hebben me over die onzekerheid heen geholpen . Super , iedereen is heel lief en geduldig..
Ik ben goed geholpen in een sfeer die mij gerustgesteld maakte. Uitleg over wat en hoe er behandeld werd tijd voor een praatje en een grapje
Ben erg bang stellen je gerust vertelt wat ze doen hebben begrip ervoor
Vriendelijke mensen en pijnloze behandeling perfect.
Goed geholpen
Nooit geen klachten na behandeling. Echt Top
Ter zake kundig en vriendelijk. Ze vertellen en laten zien wat de bedoeling is van de behandeling
zie boven
Kom al jaren bij deze tandartsen. Nooit enig probleem gehad.
fijne praktijk
vriendelijke tandarts en vriendelijke assistentene