Kundig, goede uitleg, meelevend en meedenkend. En als er een noodzaak is staan ze dezelfde dag nog voor je klaar.
Tandarts is perfect voor mij. na lange tijd niet geweest te zijn me toch maar weer aangemeld om alles in orde te krijgen. Een erg rustige benadering door de leukste tandarts ontvangen waardoor ik weer helemaal gerust gesteld ben en gemotiveerd om het bij te houden.
Via Dooper senior binnengekomen en ook zijn opvolging werkt perfect.
Vriendelijke, snelle oplossingen, geen klachten
Prettig contact, geen lange wachttijd, deskundige behandeling
Verzorgde praktijk fijn personeel
Mooi nette praktijk. Niet heel groot. Belangrijkste is dat ze erg kundig zijn en met de tijd meegaan. Vooral met onze erfelijke aandoening is het fijn dat tandartsen weten wat ze doen
nvt
Ik kom al vanaf kleins af aan bij deze tandarts praktijk. En iedereen is stuk voor stuk heel vriendelijke. Ik heb in het begin altijd eerst Joop (tandarts) zelf gehad een fijne man is het & sinds 2 jaar heb ik Freek Mulder als mijn (tandarts) daar voel ik mij wel op mijn gemak & kan ik ook fijn mee praten. En als mondhygiënist ben ik bij Carmen ook een fijne meid, waar je ook een praatje mee kan maken. Ik ga altijd met een goed,blij & goed gevoel terug naar huis.
Vriendelijk en goed geholpen
Toen deze tandarts nog in het oude pand zat, had ik steeds dezelfde tandarts. Sinds ze in het nieuwe pand zitten telkens weer een nieuwe tandarts. Ik ga hier niet meer heen
Kundig en vriendelijk..
Freek is een prima tandarts
Geen aandacht, onpersoonlijk en erg uitgelopen in tijd
uit eerdere ervaringen met tandartsen in Ierland ben ik erg bang om bij de tandarts te zijn, maar door dooper als ik een goede ervaring heb
Heb onlangs een switch gemaakt naar Dooper. Was niet meer tevreden met mijn vorige tandarts. Voelde mij meer een nummer dan een mens. Kreeg ook voortdurend een andere tandarts. Bij Dooper kreeg ik al meteen te horen na de eerste afspraak of ik voor de volgende afspraak dezelfde tandarts wilde. Overal ben ik zeer tevreden over de behandeling en uitleg. En dan mag ik de juffrouw die mijn gebit schoon gemaakt heeft ook zeker niet vergeten want ook bij haar was het helemaal toppie.
Een goede praktijk met allemaal vriendelijk personeel en deskundigheid. Komen er al jaren en geen aanleiding om naar een andere tandarts te gaan.
Fijne tandarts die goed en duidelijk uitlegd wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling en waarom.
Zeer tevreden, wordt naar je geluisterd, tandarts neemt ee tijd voor je..
Altijd fijn en vriendelijk geholpen. Kom hier dan ook al mijn hele leven. Per tandarts verschilt het wel wat ze adviseren en ook worden vaak dingen herhaald die ik al 10 jaar hoor en waar ik niks meer aan kan doen behalve opletten (erosie voortanden). Dit is wel irritant, want dat weet ik nu wel. Moest voor de eerste keer ooit naar de tandhygieniste afgelopen controle, waarom nu ineens? Extra kosten gezien ik niet verzekerd ben. Geen uitleg. Is beter zeggen ze. Zo in een keer? Hoeft van mij niet. Keer erop automatisch weet inplannen bij de tandhygieniste? kun je proberen maar dan zeg ik het gewoon af. Deze dingen irriteren mij wel, maar ik snap dat jullie ook een verdienmodel hebben.
Mijn ervaring bij Dooper Tandartsen is zeer goed. De sfeer, geruststelling, behandelingen en gesprekken zijn heel fijn.
Tevreden ben ik in zoverre dat ik het wel op prijs had gesteld dat men mij van te voren had gezegd dat mijn eigen tandarts (in mijn geval Andreas) alleen op maandag, dinsdag en woensdag een gedeelte van de dag) aanwezig is. Door een spoedgeval kwam ik op donderdag of vrijdag bij een andere tandarts terecht de volgende afspraken waren ook weer bij iemand anders. Dit heb ik niet ideaal gevonden.
Prima behandeling door mondhygiëniste en tandarts.
Prima en duidelijk vooraf