Was jaren niet naar de tandarts geweest en ben bij doopertandartsen.nl erg goed ontvangen, samen een heel herstel traject ingegaan en het resultaat mag er zijn. Zonder te overdrijven kan ik werkelijk niets negatiefs bedenken.
Elvira heeft laatste keer mij geholpen met het schoonmaken gebit
Zeer respectvolle, vriendelijke, meedenkende en adviserende benadering.
Perfect en direct geholpen Vera heeft mij geholpen kan haar naam niet vinden bij de aangegeven personen die mij behandeld zouden kunnen hebben.
Al vele vele jaren ben ik zeer blij met tandarts Erens. Hij heeft veel begrip voor alles wat mij overkomen is en houdt daar ook rekening mee. In één woord fantastisch.
Kundig en lief
Een vriendelijk team waar ik me op mijn gemak voel
Alleen maar goede ervaringen
Een prettige praktijk met kundig en vriendelijk personeel. Er is ruimte om de voor- en nadelen van een behandeling te bespreken. Tijdens de behandeling worden de stappen duidelijk toegelicht. Indien gewenst kun je steeds bij dezelfde tandarts en/of mondhygiënisten terecht.
Zeer nette, goede en correcte behandeling.
Vriendelijk goede uitleg en een heel professioneel aanpak , ik wil bijna zeggen trek me tandem eruit en zet er opnieuw in :)
Gelukkig heb ik nog weinig ervaring wat betreft vullingen etc. maar de behandeling bij Eva Kuijpers is altijd een redelijk pijnloze ervaring. De behandeling komt op mij over als zijnde "modern" en professioneel.
Het is prima, goed en gegaan. Het enige minpuntje is dat de tandarts vaker wegloopt om andere mensen te helpen of andere dingen te doen.. CHAPEAU
Top geregeld. Elk half jaar controle.
Alleen jammer dat rekening niet meer rechtstreeks naar CZ gaat. Dit probleem kan mogelijk bij CZ liggen
Onduidelijkheidover 2 posten in de factuur duidelijk en logisch uitgelegd door de assistente en door de tandarts zelf.
Netjes uitgelegd wat er ging gebeuren en er aan de hand was. Taakverdeling tussen tandarts en assistente goed uitgelegd. Uitvoering was prima
Dhr. Dooper, is een kundig man die weet wat hij doet. Samen met zijn team zorgen zij voor een prettige behandeling. De sfeer is erg goed. Zelfs de kinderen vinden het een feestje om naar de tandarts te gaan. Chapeau!
Professioneel, correct en to the point
Hele Goede Praktijk
Mijn zoon en ik zijn altijd heel tevreden over Andreas !! Altijd vriendelijk, spontaan en denkt met je mee ! Ook over Elvira ben ik heel tevreden ! Ook de mensen aan de balie / telefoon zijn netjes en vriendelijk, net als de tandartsassistentes ,dus alleen maar lof ! Het enige verbeterpuntje : Wat geen overbodige luxe zou zijn is een spoel/wasbakje voor patient in ruimte van de mondhygieniste, beetje vreemd dat dat er niet is ….
Ben zeer goed behandeld .zeer vriendelijk personeel
Fijne behandeling en fijn personeel
Ik zit hier al jaren en ik vind het een zeer goede tandarts. Echter hebben ze er de laatste 1-2jaar een handje van dat je tussen de afspraken (reinigen) (controle) 30-60minuten plannen. Je zit dus tussen de behandeling dik 30-60minuten in de wachtkamer. Dit wekt soms wel vragen vanuit mijn baas, aangezien ik ongeveer op 15-30minuten van de tandartspraktijk werk.
Goede uitleg en goed geholpen