Zoals altijd netjes ontvangen. Keurig op tijd. Het aanpassen van de beugel verliep rustig en zorgvuldig.
Vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg Begrip voor mijn situatie
Ik kom al jaren bij deze praktijk. Het team is erg kundig en denkt goed mee naar alternatieve oossingen. Wel merk ik dat er minder tijd is per consult, er hangt soms een wat 'haastige' sfeer. Dat was vroeger niet zo.
Ik had een aft achter in mijn mond. Dit was helemaal niet fijn Dit heb ik eerder gehad en de tandarts wilde dit graag zien bij herhaling. Daarom heb ik een afspraak gemaakt. Hij heeft gekeken en hij heeft er een foto van gemaakt. En mij heel goed geadviseerd hoe ik er het beste mee om kon gaan. Top afspraak. De aft is met het spoelmiddel snel minder actief geworden en gebeterd.
Geen opmerkingen
Het blijft de beste praktijk in mijn eigen ervaring. Afspraken zijn altijd goed geregeld, vooraf nog even een herinnering. Het is er schoon en hygiënisch, en het heeft een professionele inrichting met een open en verzorgde uitstraling. Vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer?
Als nieuwe cliënt snelle afspraken gemaakt
Prettige omgang, geen wachttijd, goede uitleg
goede zorg
prima geholpen, zowel tandarts als assistente vriendelijk en correct.
Wordt altijd netjes geholpen, hoef nooit (lang) te wachten. Iedereen is vriendelijk. Voel me er thuis, zover je je thuis kunt voelen bij een tandarts;-)
Ik word vriendelijk ontvangen en te woord gestaan en verder zijn tandarts Mulder en de mondhygieniste zeer deskundige professionals. Ik heb inmiddels een aantal behandelingen gehad en ben hierover heel tevreden. Kortom een plezierige praktijk waar ik me ontspannen voel.
Super vriendelijk geweldig
Onder de indruk van de deskundige en vriendelijke behandeling door Freek.
Ik kom hier al sinds kinds af aan en ik word altijd goed/deskundig behandeld. Personeel is vriendelijk en neemt de tijd en leggen alles wat ze doen goed uit.
Mijn gebit was voor 15 jaar geleden jn hele slechte staat en ik was bang. Ik ben toen bij Paul Ehrens terecht gekomen en hij heeft toendertijd samen met mij overlegd wat nodig en mogelijk was. Hij heeft mijn wensen gerespecteerd en mij heel respectvol behandeld. Hij heeft mij betrokken in het plan; nagenoeg alle tanden trekken. Mij hierin heel goed begeleidt. En dit heel goed uitgevoerd, ik heb nu minder angsten. En durf weer te lachen en kan weer goed mijn eten verwerken. Tot nu toe nog super tevreden over Paul; mijn complimenten. Dat mag ook wel eens gezegd worden.
Ik vond het heel goed dat ze zich zorgen maakten over mijn tandvlees in verband met tandvlees
Alles goed uitgelegd
Tandarts Erens is voor zover ik het kan beoordelen vakkundig en legt ee en ander duidelijk en begrijpelijk uit.
vriendelijke behandeling en goede uitleg over het onderzoek.
1)Het reinigen van mijn tanden is soms wat pijnlijk. De mondhygieniste die mij hielp was zeer begripvol waardoor de behandeling voor mij prima verliep 2) Ik dacht dat ik tandpijn had maar de behandelende arts (Andreas) had snel gezien dat het een probleem met de kaakspieren was.!! Probleem is inmiddels opgelost. Heel goed.
De tandarts heeft mij zeer duidelijk mijn vragen over mijn gebit beantwoord
Hygiënische praktijk met een vriendelijke tandarts die vertelt wat hij ziet.