Ik heb positieve ervaring met de tandarts
vriendelijke behandeling. Ben zeer tevreden
Nog nooit bij jullie geweest
Iedereen was vriendelijk en goed voorbereid
Zeer vriendelijke en professionele behandeling!
Ik voel me begrijpen voor wat betreft overgevoeligheid van tanden en tandvlees. Enig minpunt: de mondhygiëniste in Venlo bevalt echt helemaal niet!!
Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen door Gabbie
Zeer vakkundige tandarts waar ik me helemaal op mijn gemak voel.
Gewoon geweldig, tot op de puntjes alles uitgelegd en zeer op je gemak gesteld door de tandarts.
prettig en vriendelijk
Ik moet nog altijd een uitnodiging krijgen voor de 1e afspraak daar. BEL ME!
Ik ben nog nooit bij jullie geweest
Miserabel, laut tandenarzt zal min boven Gebit van alen Vista worden ( dopjes) ik heb zo viel gehört,maar niet zo een Schwachsinn!
Ik ben nog niet daar geweest, dus kan er niets over zeggen.
Krijg ieder jaar te horen dat ik beter moet flossen tussen de tanden en kiezen, terwijl dit toch nooit gebeurd. Dus die moeite kan men beter besparen, anders wordt het nog vervelend om naar de tandarts te gaan. Een keer iets vertellen is genoeg, daarna is het aan de patiënt wat er mee gedaan wordt.
Snel aan de beurt. Goede uitleg wat er aan de hand is. Rekening volgt per post
Het is fijn om in een prettige omgeving door een team van deskundigen geholpen te worden.
Er wordt meegedacht. Heel fijn
Goed , alleen heb ik het idee dat het af en toe wat goedkoper kan
fijne praktijk, fijne mensen die hun werk goed doen.
Goede ontvangst en kwaliteit die geleverd wordt.
al jaren naar andere tandartsen geweest en werdt naar mijn gevoel niet naar me geluisterd terwijl ik erge angst had.. mijn tanden zijn weer toonbaar en mijn zelf vertrouwen begint ook terug te komen DANKUWEL
Direct!
Oplossingsgericht, deskundig en vriendelijk team van assistentes. Een zeer fijne tandartspraktijk.