Ik ben goed geholpen, terwijl mijn eifen tandarts J. Geraerds op vakantie was, door een collega. Ik kon snel terecht wat voor mij belangrijk was gexien de pijn die ik had.
A+++
ik ben goed geholpen.
Een vervelende behandeling verliep erg goed en achteraf waren er weinig lachten. Prima werk geleverd door tandarts Erens.Dank
Ik had heel duidelijk aangegeven, dat ik tot de categorie angstpatiënten behoor. Betreffende tandarts die mij hielp, wist echter binnen no-time mijn angst nog eens flink te versterken. Na 2 minuten werd al gezegd, laat maar alles trekken en dan neem je een kunstgebit. Dan voorkom je, dat je in de toekomst nog meer van dit soort pijn krijgt. Hele vreemde opmerking, aangezien ik een week eerder al bij een collega-arts was geweest, die totaal niks in die richting had gezegd. Voor mij staat in elk geval vast, dat ik nooit meer bij betreffende tandarts ingepland wil worden. Heb er totaal geen klik mee, en geen goed gevoel.
Tandarts Erens vraagt altijd eerst hoe het gaat en neemt ruim voldoende de tijd voor je. Luistert naar je verhaal of vraag en informeert je goed over hoe je gebit ervoor staat en welke mogelijkheden er zijn voor een behandeling. Uiterst kundige en vriendelijke tandarts!
Persoonlijk Vakmanschap Fijne en duidelijke communicatie Goede sfeer Mijn tanden en de toekomst hiervan, zijn in zeer goede handen : )
Ik hecht veel waarde aan een goed gebit. Doe erg mijn best om dit ook zo te houden. Bij een controle is het zelden goed genoeg. Als er niets aan de hand is zal er altijd nog een foto gemaakt worden of een verwijzing naar de mondhygiënist wat volgens mij dan overbodig is en waar ik zelfs eens te horen kreeg wat ik kwam doen. Niet bij jullie trouwens. Alles in orde, ga zo door komt niet meer voor. Het lijkt wel of dat niet meer mag en er toch iets verdiend moet worden. Jammer.
Kon heel snel terecht.
Het is prettig om elke keer weer te komen
Er wordt naar je geluisterd
Goede tandarts erg kundig en vriendelijk!
Element laten spalken, maar spalk weer los.
Prima tandarts. Rustige persoon. Je bent geen nummer!
Goede behandeling met geavanceerde techniek.
Prima geholpen door een deskundige, betrokken en vriendelijke tandarts.
Snelle afspraak kunnen maken, ontstoken kies binnen 10 minuten getrokken.
C Q ik had een afspraak bij de Mondhygieniste en de afspraak was ongeveer 10 uur , en zij was op tijd, dat is iets wat ik wel op prijs stel. Ik had gevraagd omdat ik van tandarts was veranderd ( eerst Franssen , nu Geeraerts) of alles weer onder verdoving kon,zij heeft het genoteerd en alles is goed gekomen.
Mijn recente behandeling bij Dooper Tandartsen was prima! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd.
Alles wordt duidelijk uitgelegt van te voren.
Ik ben zeer bang daar werd geduldig mee omgegaan
Als bovenstaand.
Na enkele tussen oplossingen nu definitieve oplossing middels prothese. Rekening houdend met persoonlijke omstandigheden. Erg mooie kleurkeuze passend bij eigen tanden.
Ik kon bijna meteen na aankomst naar de mondhygiënist die mij goed en pijnloos behandelde. Vervolgens 2 minuten gewacht op de tandarts zelf die ook prima behandelde en adviseerde.