Vroeger had ik vaak complicaties of vreemde manieren van behandelen meegemaakt. Dit is het afgelopen jaar/jaren verbetert.
Verwarrend, omdat bleek dat er nu voor de derde keer binnen enkele jaren de brug vernieuwd moet worden. Ik was daardoor van slag, en heb niet meer goed mee gekregen welke opties mogelijk zijn, en hoe de kosten er uit komen te zien. En wie dat gaat betalen.
De eerste kennis making was meteen goed en ik wil dan ook graag bij deze tandarts behandeld worden.
geen echte op of aanmerkingen
Deskundig. Goede uitleg voorafgaand aan de behandeling. Vriendelijke tandartsen en assistentes
Deskundig en vriendelijk.
de tand behandeling door de hygieniste en de tandarts waren prima
Heel Vriendelijk omgegaan met kinderen, ondanks dat ze angst hadden, ging best goed.
Zeer goede behandeling
voor de lol ga ik niet naar de tandarts, maar ik ben tevreden hoe het tot nu is verlopen. Als ik gevraagd wordt zal ik jullie zeker aanbevelen.
Goed naar mijn geluisterd welke behandeling ik wilde, het gebit gecontroleerd en een prothese voor de bovenkaak gemaakt.
Goede specialisten zowel de tandartsen als de tandarts assistenten maar ook de medewekers aan de balie. Alles gaat rustig en duidelijke uitleg.
Ruben draagt rust met zich mee en legt alles heel fijn uit, dit geeft vertrouwen en haalt spanning weg.,
Alles was zeer goed geregeld.
mooie praktijk. goede zorgverleners
fijne ervaring
Vriendelijke tandarts, duidelijke uitleg, stelt je op je gemakt.
Altijd de goede en juiste behandeling. Erg hulpzamen medewerkers. Enkel moet wel zeggen dat ze bij de receptie meer mogen lachen. Voelt aan alsof ze verplicht zijn om daar te werken. Ze werken niet met plezier
Voor de eerste keer behandeld in deze praktijk.
Ik ben tevreden
Goed en vriendelijk geholpen, door mondhygieniste ,tandartsassistente en door tandarts.
Weinig pijn, duidelijke uitleg, snel
halfjaarlijkse gebitsreiniging precies, zeer goed en zonder napijn. Daaropvolgende controle en vulling plaatsen prima!
Vriendelijk, op tijd en duidelijke uitleg over de behandeling.