Rustig, duidelijk, meedenken (budget etc.)
Niet te lang hoeven wachten en uitleg wat er gedaan werd
Niks aan te merken
Hetzelfde als boven
Tevreden
Wordt goed geluisterd naar pijnklachten klant.
Betrekken de cliënt in alles, overleggen altijd goed en duidelijk. Ze zijn eerlijk, bij Dooper krijg ik niet het gevoel dat ze mij een dure behandeling proberen ‘aan te smeren’. Bij andere tandartsen had ik dit idee wel.
Ik ben goed geholpen
Goede tandarts en assistente die zonder pijn een oud probleem hebben verholpen.
Prima aanpak en zorgvuldig behandelen
Zoals altijd vakkundig en goed geholpen.
Je word altijd goed en correct geholpen.
Ik kreeg een algemene schoonmaak beurt maar er is meer tandvlees dan tandsteen weggeslepen, ik forceerde me hoofd licht mee te draaien omdat het zo pijn deed
Ik ben tevreden over de behandeling
zoals altijd ben ik tevreden over de afspraak en behandeling.
Ben twee keer in een week tijd bij jullie geweest voor een vulling en twee keer was hij binnen een dag er al weer uit.
Vriendelijke en kundige tandarts met goed advies, maar niet opdringerig.
De gehele behandeling was duidelijk uitgelegd. En alle behandelingen zijn top uitgevoerd. Ondanks de angst die ik heb voor de tandarts, nemen Gabbie en Freek deze volledig weg.
Ik ben goed geholpen door mensen met een uitstekende vakkennis.
Assistentes, tandartsen en mondhygieniste zijn altijd vriendelijk en stellen je goed op je gemak tijdens de behandeling
goed behandeld