Een zeer ervaren medewerker heeft me begeleid naar de aankoop van een perfecte matras waar ik elke nacht plezier van heb.
ik ben goed voorgelicht
Al enkele decennia jaren komen wij bij Turkensteen als klant en in al die jaren zijn we niet alleen uitmuntend geholpen, maar als er iets is krijgt het alle aandacht en wordt het probleem en wij als klant zeer serieus genomen. Dit leidt, zoals wij het ervaren, naar een harmonieuze en tevreden afronding. Hierbij willen wij wel vermelden dat dit voornamelijk te danken is aan het feit dat het bij Turkesteen draait om de mens en niet om de zaak.
Het leveren van twee Auping matrassen met verschillende hardheid ging niet zonder hindernissen. Deze zijn opgelost tot onze volle tevredenheid door de mensen van Turkesteen.
Prima.
Geduldig en meedenken met de klant. Wij vinden Joost een deskundige medewerker en vriendelijk. Ook de monteurs zijn wij zeer tevreden.
Bestelling niet correct opgenomen, levertijd mede daarom lang, er werd slecht gecommuniceerd en nauwelijks excuses aangeboden, het verhaal is te lang om weer te geven, ik ben al heel lang klant en had zoiets niet meegemaakt bij de vorige eigenaar. Ik heb eigenlijk geen vertrouwen meer in dit bedrijf.
Keurig bedrijf met goede service
Heel vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd. Hebben nu geen klachten meer en een goede nachtrust!!
Ben heel vriendelijk en professioneel geholpen.
Goed advies gekregen en levering zelf ging heel netjes.
We hebben een showroommodel bed gekocht van Rowe met Auping matrassen. Zijn er super tevreden ben. Werd thuis vakkundig geïnstalleerd en de service was naar behoren.
Professioneel en goed geholpen. Ook tijdens de leegverkoop en overgang naar de nieuwe winkel onder nieuw eigendom.
Vakkundig advies en prettig personeel
Er is goed geluisterd naar onze wensen. A.d.h. daarvan goed advies gekregen. En er de tijd voor genomen.
We werden goed geholpen. Goed advies gegeven. Ook het brengen van ons bed verliep goed. Het Auping bed werd netjes in elkaar gezet.
prima in zijn totaliteit
Prima ervaring. Deskundig personeel.
Prettig, alle tijd, goede uitleg
Met veel expertise in keuze van nieuw bed begeleid. Contact gehad over stalen opsturen en beddengoed en altijd binnen 24 uur reactie. Bezorging met persoonlijke touch, kortom beveel Turkesteen van harte aan!
Klantvriendelijk en betrouwbaar
Goed geholpen door verkoper
In eerste instantie niet tevreden met de bestelling maar met grote coulance is met een nieuwe bestelling dat allemaal naar grote tevredenheid opgelost.
t Gelderland 1 3
3901BB Veenendaal