Een zeer klantvriendelijke ervaring met veel geduld en uitleg. De verkoopster is pas tevreden als het juiste product gevonden is.
In de winkel werd uitgebreid advies gegeven, 1 heeft rugklachten, daar het goede voor uitgezocht, maar ook zeker de ander niet vergeten! Bezorging duurde lang, maar kwam door corona. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!!!
Geweldig advies en heel blij met onze matrassen. Mooi en netjes afgeleverd. Supervriendelijke mensen.
Wat langer op ons bed moeten wachten als gepland maar prima door Turkesteen opgelost.
n.v.t.
Prima ervaring. Men neemt ruim de tijd en weet waar men het over heeft.
Wij kregen zeer uitgebreid persoonlijk en deskundig advies op maat en slapen nu (weer) heerlijk!
Alles was prima in orde.
Een prettig advies gesprek waar ook gewoon nee verkocht word als zij weten dat je er niet gelukkig mee word. Jij blij zij blij.
Alles was goed behalve 1 ding: bij de aflevering hadden de monteurs de beschrijving van de instelling van de lattenbodem niet mee. Beetje slordig
Onze zoektocht naar een nieuwe boxspring heeft een ons bij Turkesteen een positieve ervaring opgeleverd. De ontvangst, slaaptest en zoektocht naar het juiste bed aan de hand van onze wensen en budget waren allen erg goed, je bent hier aan het goede adres om keurige informatie te ontvangen over al je “slaap” vragen. Ook de monteurs waren op tijd op de dag van levering en hebben goed werk geleverd. 1 verbeterpunt: de klant kan beter op de hoogte gehouden worden tussen verkoop en levering (2maanden). Wij hoorden helaas niets over of de verwachte levertijd op schema lag en moesten daar zelf achteraan, dat is een absoluut groeipunt aangezien je vaak over een behoorlijke investering praat. Verder kan ik iedereen Turkesteen aanraden om hier een nieuw bed aan te schaffen!
Proffesionele verkoper
Ken Turkesteen al heel veel jaren. Altijd al een kwalitatief uitstekende en betrouwbare winkel geweest. Dus een hele goede naam in Veenendaal. Na overname in januari 2020 zo gebleven.
Een goede service en een aandacht voor de klant. Personeel werkt keurig ook bij de aflevering
Uitstekend advies gericht op passend bed. Aflevering keurig en netjes. Informatie vooraf aan levering prima.
Bedden kopen is geen eenvoudige zaak. Er is (te) veel keuze en verkeerd kiezen is niet zonder gevolgen. Ook is er veel geld mee gemoeid. Kortom je gaat niet even 'een bedje kopen'. Als je ouder bent zoals mijn vrouw en ik (68 jaar) koop je wellicht je laatste bed. Reden genoeg om zorgvuldig te zijn en goed geadviseerd te worden. Turkesteen doet dat al jaren! We hebben steeds onze bedden gekocht bij Turkesteen, steeds met dezelfde reden. Uiteindelijk kiezen we voor dezelfde merken en bedden (Röwa). Waarom, we durven de noviteiten niet aan, waterbedden zijn immers ook geflopt.... Het merk maakt een solide indruk, kwaliteit is bijna zichtbaar, maar moet wel worden ervaren. We slapen nu enkele weken op onze nieuwe Röwa matrassen en in een Röwa ledikant, kortom we zijn tevreden met het resultaat. Het voelt vertrouwt en we weten het nu zeker, onze oude bedden waren versleten..... eigenlijk hebben we iets te laat Joost weer opgezocht..!
Zoals ik al jaren gewend ben, prima klantvriendelijk en terzake kundige geholpen Bezorging laat te wensen over Heb afspraak af moeten zeggen daarvoor Bezorgers zelf hebben prima service geleverd Groetend, Jaap v/d Pol
We zijn uitgebreid en goed geholpen in de winkel. Er werd ruim de tijd voor ons genomen om een goed matras te vinden. We zijn zeer tevreden met de service en de matrassen.
Ik ben bij fa. TURKESTEEN vakkundig en hartelijk geholpen en ook voorgelicht over de matras die voor mij t beste zou zijn, Gastvrije ontvangst met koffie.
Onze nieuwe matrassen zijn van heel mooie kwaliteit. Wij genieten er iedere nacht van en slapen beter dan voorheen. Ook het 'slaap onderzoek' vooraf was bijzonder verhelderend en we zijn heel goed geadviseerd!
Door de goede service die wij al de jaren ervaren hebben bij de fa. turkesteen En het mooie is wij slapen ook weer beter in ons nieuwe bed.
Onze ervaring bij Beddenspeciaalzaak Turkesteen is uitermate goed. We zijn al tientallen jaren klant. Altijd duidelijke voorlichting en ze maken hun afspraken waar. Klantvriendelijk en correct.
Wij zijn altijd weer blij als we thuis in ons eigen bed (schram) kunnen slapen. dit is op maat voor ons geleverd.
In de winkel professioneel en vriendelijk geholpen. Eerlijk advies. Veel kennis. Luisteren . Service thuis om matras te controleren. Installatie perfect. Keurige heren. Vakkundig, beleefd en netjes.
t Gelderland 1 3
3901BB Veenendaal