Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
16 June 2024
Cristel
Veenendaal
We zijn zo tevreden met onze boxspring en ons nieuwe dekbed. Heerlijk om elke dag weer te gaan slapen.
14 June 2024
Lia Van Roekel
Kesteren
Alles volgens afspraak en netjes afgehandeld
8 June 2024
Evert
Veenendaal
We hebben hier een kussen en matras gekocht. Hebben goede hulp gekregen met het uitzoeken hiervan. Werd goed gekeken naar wat passend was in onze situatie. Producten bevallen goed!
5 June 2024
Prima geholpen
15 May 2024
Peter
Maarn
Goede service en snelle levering!
15 May 2024
Mieke
Elsy
Prettig personeel , denken heel goed mee.
8 May 2024
Ricardo
Amerongen
Fijn geholpen, persoonlijke aandacht en uiteindelijk een heerlijk bed.
4 May 2024
Rian
Veenendaal
Na een hartelijk ontvangst in alle rust verteld waar we aan dachten, maar dat was eigenlijk nog vaag van ons uit. Via vragen vanuit Charlotte, veel kunnen uitproberen in de winkel en goede informatie, en na nog een tweede bezoek, hebben we een goede keuze kunnen maken. Ook veel behulpzaamheid met keuze beddengoed en kleurstellingen. We hebben nu een prachtige slaapkamer en we slapen heerlijk!
1 May 2024
Edward en Elke
Amerongen
Het was een heel goede ervaring ze had alle tijd waardoor we rustig konden nadenken over onze beslissing
20 April 2024
Hennie
Veenendaal
3 sterren, had ook 4 of 5 kunnen zijn. Heb geen vergelijkings materiaal. Maar....fijn geholpen in de winkel. Montage precies volgens afspraak.
17 April 2024
Lieneke Van de Haar
Veenendaal
Beste mensen, We zijn in de winkel heel vriendelijk en gezellig geholpen. Niets anders dan lof maar er kloppen een aantal dingen niet en dat is jammer. Het gekochte matras blijk je om te moeten keren terwijl in de winkel is verteld dat dat niet hoefde. Er zou betaald moeten worden aan de mensen die het matras zouden brengen. Ook dat klopte niet. En ik heb zelf moeten bellen omdat er nog steeds geen rekening op de mail stond. Deze kwam een dag voor het leveren van het matras. Erg laat. Ik denk dat goede informatie heel belangrijk is.
Beveelt niet aan
3 April 2024
Anita
Renswoude
Op zoek naar nieuwe matrassen zijn we uitstekend geholpen door Charlotte. Uitgebreid kunnen proef liggen in de winkel, nam alle tijd voor ons. Omdat ook de bedbodem al een tijdje meegaat, is Albert speciaal naar ons toe gekomen om de bodem te inspecteren. Die kan gelukkig nog even mee. De planning van de bezorging liep soepel. Ze kwamen wel vroeger op de dag dan de tracker aangaf (tiende aftrek), maar ging gelukkig goed. De bezorgers zelf waren professionals. Oude matrassen gingen mee retour. Wat ons betreft dus 9,9 uit 10 :-).
28 March 2024
R.
Heelsum
Nieuwe matrassen waar we fantastisch op liggen, we hebben geleverd gekregen waar we voor betaald hebben maar ook waar we informatie over hebben gehad, het ligt super, wij zijn heel blij en dankbaar met deze keuze, ook hoe we geholpen zijn is geweldig.
28 March 2024
Dinie doornebal
Rhenen
We zijn lang zoekende geweest voor het goede kussen. Meerdere keren een kussen kunnen meenemen. Ook bij de aanschaf van de topper goed advies en ook hier eerst kunnen uitproberen.
20 March 2024
Nick Verweij
bovenstaande is voldoende
17 March 2024
Lini Peereboom-Letteboer
Andelst
Erg prettig geholpen met vakkundige uitleg bij het samenstellen van ons nieuwe bed.
9 March 2024
J.
Harderwijk
Goed advies en aardig personeel. Snelle en keurige levering!
7 March 2024
Hartman
Wageningen
Begrip voor persoonlijke omstandigheden. Meedenken in praktische en snelle oplossingen. Prima service!
7 March 2024
Marijn
Veenendaal
We voelden ons direct welkom, kregen koffie aangeboden. Zeer vriendelijke en kundige verkoopster. Uitgebreid advies gekregen voor het uitzoeken van de matrassen en creatief meegedacht met het samenstellen van ons prachtige bed. Levering van het bed binnen de genoemde termijn en vlot en netjes gemonteerd. Wij slapen weer heerlijk, erg blij met ons nieuwe bed. Wij zijn heel tevreden en komen zeker terug.
17 February 2024
Camille
Veenendaal
Dit is jullie tweede verzoek. Het is niet meer Turkesteen zoals hij was.
Beveelt niet aan
16 February 2024
C
K
Goed geholpen in de mooie winkel en goed geregeld met het bezorgen.
16 February 2024
Desiree
Elst
de uitleg van het matras is duidelijk we hopen op een goede garantie en kan een ander ook aanbevelen.
6 February 2024
freek kloot
veenendaal
In winkel veel info en uitleg en ook een goed advies. Afleveren de heren waren vriendelijk en netjes maar deden niet het afstellen van de bodem ondanks dat dit op de afleverbon stond. We zijn nu zelf een beetje aan het experimenteren.
3 February 2024
John Dierckxsens