Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Afspraken van tevoren helder, snel opgepakt en verwerkt. Direct contact, wat als erg prettig ervaren is. Al met al een fijne samenwerking.
18 August 2026
Moos
Rotterdam
Ze hebben goed naar mijn vraagstuk geluisterd en meegedacht over bepaalde richtingen die ik kon opgaan in dit vraagstuk.
20 July 2026
Henk
Capelle aan den IJssel
Zeer positief ervaren, na aanvraag via de website op een correcte manier benaderd. Duidelijke afspraken gemaakt welke ook volgens afspraak zijn afgehandeld. Ze verdiepen zich ook in de gegevens van de klant , zijn wensen en geven ook op een juiste manier advies.
18 February 2025
Roland
Echt
Als beginnend ondernemer was het even zoeken naar een partij die mij verder kon helpen aan een standaard opdracht overeenkomst en algemene voorwaarden voor mijn bedrijf. Voor een redelijke prijs heeft Legalz mij geweldig geholpen. Dmv een stukje maatwerk en door de persoonlijk aandacht waren de documenten vrij snel klaar en helder opgesteld. Legalz was betrokken en gaaf tekst en uitleg daar waar nodig wat mij weer hielp om de eerste opdracht snel getekend te krijgen.
8 March 2024
Matty
Rotterdam
Legalz heeft mij snel en deskundig voorzien van een mooie algemene voorwaarden. Er wordt goed meegedacht waarbij wensen en feedback serieus worden genomen. Een prettige samenwerking!
2 August 2023
Simon
Utrecht
Ik wist niet dat er een advocatenkantoor gespecialiseerd was in ICT contracten en had me een hoop tijd en geld kunnen besparen als ik op voorhand bij Legalz advies had gevraagd voordat ik met een softwarebedrijf een project was gestart. Legalz heeft een gedegen evaluatie gemaakt en geadviseerd. Ik beveel hun expertise aan VOOR u met een ICT bedrijf in zee gaat!
19 June 2023
anoniem
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Advocatenkantoor Legalz B.V. De communicatie was zeer aangenaam en altijd vlot. We hebben het als een zeer succesvolle samenwerking ervaren en zullen in de toekomst graag weer gebruik maken van de diensten.
16 March 2023
Rotterdam
Tevreden over het hele proces van het laten opstellen van een Engels geschreven algemene voorwaarden voor een SaaS-applicatie. Goede communicatie, zowel vooraf over de werkwijze als tijdens het bespreken van de situatie/benodigdheden. Conceptversie en eindversie mooi op tijd afgeleverd zoals afgesproken. Zeer tevreden met het eindresultaat.
28 November 2022
Max
Rotterdam
Ik heb twee keer van de diensten van Legalz gebruik gemaakt, specifiek op het gebied van copyright geschillen. Het is fijn iemand te hebben die heel scherp en gericht meedenkt, en snel actie onderneemt.
17 March 2022
Marcel
Rotterdam
We hebben onze algemene voorwaarden laten controleren en aanpassen door Legalz. Mevrouw de Roode heeft alle aanpassen en toevoegingen duidelijk uitgelegd. We zijn naar tevredenheid geholpen
2 February 2022
Alex
Leerdam
Een fijne ervaring met Isabella voor het updaten en actualiseren van de algemene voorwaarden van mijn online marketing bedrijf. Ik ben blij met het eindresultaat en weet dat ik de juridische kant van mijn bedrijf hiermee goed voor elkaar heb.
31 January 2022
Bianca
Zwolle
Samen met Robert en Isabella al onze contracten, algemene voorwaarden en verwerkersovereenkomst aangepast. Communicatie gaat snel en goed. Erg prettig.
25 January 2022
Peter van der Vlist
Nieuwegein
Goede ervaring. Er is geleverd wat gevraagd is, en samenwerking vond plaats op een prettige manier.
18 January 2022
Erik
Maassluis
De samenwerking als prettig en duidelijk ervaren - de partij kwam met een duidelijk plan van aanpak waar constante opvolging aan werd gegeven. De communicatie is prettig verlopen en het resultaat is behaald!
18 January 2022
Laura
Amsterdam
Goed en snel geholpen en ook gericht op een praktische uitkomst waar we meteen mee aan de slag konden!
29 October 2021
Ardaan
Utrecht
Goede kennis van de materie, en duidelijk communicatie. Tevreden met het resultaat!
3 May 2021
Jeroen Grusewski
Hoofddorp
Wij werken inmiddels bijna een jaar intensief samen met Isabella de Roode en Robert Grandia van Legalz. Wij zijn heel tevreden over deze samenwerking. Isabella en Robert zijn ervaren ICT-juristen. Wij zijn een jonge en snel groeiende (internationaal opererende) onderneming die met hulp en de waardevolle adviezen van Legalz de contracten heeft gestandaardiseerd die voldoen aan de internationale regel- en wetgeving. Verder is Legalz altijd bereikbaar om snel contracten en inkoopvoorwaarden te beoordelen tijdens contractonderhandelingen. Hun flexibiliteit is daarbij essentieel. Isabella en Robert kijken altijd verder dan de gestelde vraag en kijken altijd naar het grotere plaatje en komen dan met creatieve adviezen.
20 April 2021
Paul Likumahua
Capelle a/d IJssel
Het eerste contact was prettig, kort en to the point. Legalz stelt de juiste vragen en wist al snel wat wij nodig hadden. De contracten zijn op een zakelijke en heldere manier geschreven.
2 February 2021
Ron
Amsterdam
Ik heb voor mijn bedrijf een aantal documenten op laten stellen. Hier werd goed in mee gedacht. Er werd op tijd geleverd. En dat allemaal voor een goede prijs!
22 January 2021
Frits
Tiel
Met Legalz heb ik prima ervaringen. Zowel via e-mail, WhatsApp als face to face kan ik snel schakelen. Omdat wet- en regelgeving is wat het is, ben je geneigd snel te denken dat er weinig mogelijk is. Denk je, want alternatieven zijn er altijd. Robert Grandia denkt verder dan de wet- en regelgeving en niet zelden ging ik naar buiten met bruikbare en praktisch toepasbare adviezen. Soms over de toepassing van de wet- en regelgeving, maar even zo vaak over de bedrijfskundige strategie om hierop te anticiperen. Heel fijn!
15 December 2020
Wijnand
Rotterdam
Samenwerking met Robert als prettig ervaren. Adviezen zijn helder en worden begrijpelijk overgebracht.
15 December 2020
Bart Andeweg
Rotterdam
Korte en snelle uitleg voldoende om tot zaken te komen
Loek
Deventer
Voor een eigendomsvraag Legalz - gevonden via internet - gebeld. Er werd direct geschakeld en kreeg een inhoudsdeskundige aan de telefoon. Verder in het proces de juiste vragen gekregen, waardoor ik met mijn vraag verder kon. Dank!
Gerwin
Amersfoort
Aan de hand van 1 telefoongesprek heeft Advocatenkantoor Legalz diverse documenten voor ons opgesteld. Zaken waar wij nog niet over na hebben gedacht worden op een duidelijke manier onder de aandacht gebracht, en goed verwoord zodat een antwoord makkelijk te formuleren is.
N.v.t.
Rowdy
Nispen
Legalz doorgrond de vraagstelling goed en komt vervolgens met een goed en bruikbaar advies
Asief Habiboellah
Hazerswoude-Dorp