perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top Bedrijf.\r\nVakkundig en Klantvriendelijk.\r\nAltijd goed advies en meedenkend naar oplossingen.\r\nEerlijk en betrouwbaar.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en behulpzaam
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een nieuwe auto gekocht bij dit bedrijf, zeer tevreden met de service. De jongens denken goed mee en zijn zeer betrouwbaar. Ook voor mijn onderhoud ga ik hier terugkomen!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste auto garage
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de service en de manier hoe ik ben geholpen door Autoflex. Ik heb een auto bij autoflex gekocht en het personeel was erg vriendelijk en hielp bij het zoeken van de juiste auto. De prijs in vergelijking tot de kwaliteit is zeer goed. Een aanrader. \r\n
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Industrieweg 18 D

1613KV Grootebroek

Over Autoflex

WELKOM BIJ AUTOFLEX GROOTEBROEK Wij zijn een bedrijf met zeer interessante occasions op voorraad. Al onze auto's worden grondig nagekeken alvorens ze u worden aangeboden. In onze showroom treft u een compleet aanbod van geheel betrouwbare occasions van alle merken aan. Deze kunt u rustig bekijken onder het genot van een kopje koffie. Denkt u de perfecte auto te hebben gevonden, vraag een van onze medewerkers om een proefrit! Eventueel kunt u uw oude auto inruilen tegen een nieuwe occasion.