Afspraken konden snel worden ingepland, en de levertijd was ook veel eerder dan verwacht
Heel tevreden, de trap moest in Frankrijk in vakantiehuis komen, dus vanaf foto's en eigen inmeting(advies van mebu, wat ze precies moesten weten) is het allemaal goed gekomen. Trap past perfect!!
Mebu denkt goed met je mee! Ze laten je snel weten wat de mogelijkheden zijn en waarom bepaalde ideeën niet de beste optie zijn. Ik wilde graag een ander soort trap dan degene die wij nu hebben staan, alleen dit zou een niet goed doorloopbare trap zijn. Wij hebben toch maar geluisterd naar Mebu en tot nu toe geen enkele seconde spijt gehad van de keuze! Advies, communicatie, keuzemogelijkheden, levering en plaatsing allemaal top! Zeker aan te raden om een trap aan te schaffen bij Mebu!
ging super allemaal , aardige jongen , mooie trap geleverd en geplaats , zeer tevreden!
Hele prettige mensen om ermee te gaan, houden zich keurig aan hun afspraak. Best ingewikkelde klus hier in de Damlandermolen. Het past allemaal precies. Dit bedrijf zou ik aan iedereen aanbevelen.
Het is een mooie trap van goede kwaliteit. Het personeel levert goede kwaliteit en is klantvriendelijk. Ik ben erg blij met de trap
Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Mebu trappen. Waar andere bedrijven niet eens de moeite namen om te reageren op een offerte aanvraag, reageerde Mebu trappen wel, en wat zijn we blij met wat ze voor ons gemaakt hebben. Het contact was gedurende het proces erg prettig, we mochten in de fabriek komen kijken waarbij we onder de indruk waren van het vakmanschap.Ze komen hun beloftes na, leveren zoals afgesproken. Er is geluisterd naar onze wensen en het eindresultaat ziet er prachtig uit. Het is helemaal zoals we voor ogen hadden en een ware eyecatcher geworden in onze woning!
Mooie kwaliteit, goede en duidelijke uitleg met een kijkje in de werkplaats en ook levering en plaatsing ging super, contact op alle fronten heel goed.
Zeer tevreden over de advisering en uitvoering. Precies zoals we de rap voor ogen hadden.
Goede communicatie, prima kwaliteit van de beide trappen en plaatsen daarvan.
Het contact was goed en de afspraken werden goed na gekomen. De levering was op tijd en personeel werkte zo schoon mogelijk en ruimde alles goed op. Top mannen
Mooie trap geleverd; vakmanschap. Prima geplaatst. Prettig contact.
Mooi bedrijf en goede kwaliteit met zeer enthousiaste medewerkers.
Goed advies. Medewerkers luisteren naar je en geven goede adviezen. Vakkundige monteur die de trap plaatst.
H.Helemaal top!
Flexibel jong bedrijf, aardige mensen en erg meedenkend. Klein inmeetfoutje is naderhand keurig opgelost. Erg blij met de nieuwe trap
Goed geholpen en geadviseerd. Klantvriendelijk, goede kennis van zaken. Afspraken komen ze na. Een vriendelijk bedrijf met veel vakkennis. Top!
Vakmensen vooral het oog voor detail en het meedenken spreekt me erg aan. Jeroen is een topper in het zagen van verstekken, alles past na een keer zagen echt vakmanschap.
Zeer professioneel geholpen foor Rik. Ontwerp zelf bedacht zonder goede tekening maar hij snapte gelijk wat de bedoeling was. Het eindresultaat is nog mooier dan we gehoopt hadden. Zeet blij met dit pronkstuk wat midden in onze huiskamer staat!