Filters

10

vlot en goed!

Communicatie verloopt heel erg goed, ze weten precies waar ze mee bezig zijn en denken met je mee! Ook de installatie van alles loopt heel soepel! Houden met alles rekening, en wordt meegedacht met oplossingen. Goed betrouwbaar bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed, een aanrader.

Komt afspraken na, op tijd, goede planning,vakkundige mensen. Alles keurig uitgevoerd, ondanks de bouwer van ons huis flink geknoeid had, er was veel te herstellen.

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle plaatsing, met gemotiveerde mensen die alle rommel netjes opruimen.

de mensen waren prima op tijd, hebben ervaring waren vakkundig dekten de vloerbedekking af met zeil en doek de plaatsing verliep vlot en nauwkeurig, de aftimmeren sloot netjes aan op het oude/bestaande veiligheid: overweeg valbeveiliging bij werken op t dak

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw reactie!! Wat betreft de valbeveiliging zullen wij dit intern oppakken en met de desbetreffende monteur(s) bespreken. Alle voorzieningen hiervoor zijn aanwezig. Veel plezier van uw dakkapel!!

10

Super werk geleverd

Zeer netjes afgeleverd dakkapel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Blij met het dakkapel

Erg prettig geholpen in de showroom in Breda. De dakkapel is netjes geplaatst en afgewerkt. Communicatie was ook goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap & kwaliteit!

Prettig en professioneel contact, waarbij goed luisterend werd ingespeeld op onze wensen en de dakkapel conform de afspraken werd geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan niet beter

Zowel de verkoper J.Rademaker,als de Inmeter Daniel Norbert en tot slot de plaatsing door Patrick een groot compliment voor de Firma PolyStyle.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service, planning en montage.

Hele prettige benadering na eerste contact. Vervolgens inmeten met het concreet maken van de maten en extra's. In 2 dagen de montage van het dakkapel afgerond met verplaatsing Velux dakraam. Netjes werken en de dag na afronding gebeld of alles naar wens is gegaan. Zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goede service

Goed advies, keurig nette plaatsing, goed opvolging

 • Aanbevelen? Ja
9

1 groot succes!

Vanaf het gesprek in de showroom tot alle nodige communicatie omtrent planning en eventuele benodigde aanpassingen zijn alle zeer soepel en correct verlopen. Doormiddel van een keurige brief geinformeerd op welke dag de plaatsing van de dakkapel gaat plaatsvinden. De dag van plaatsing, de monteurs bespreken alle werkzaamheden keurig op voorhand en bij eventuele vragen stellen ze die correct. Wij zijn zeer blij en tevreden met de dakkapel. Dank jullie wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Mooie dakkapel besteld en goed gecommuniceerd over levertijd en levering. Gelijk mooi rolluik erin laten zetten en zeer netjes gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig contact, goede dakkapel

We hebben het contact over de offerte als prettig ervaren en nu een goede dakkapel staan. Alhoewel de prijs hoger ligt dan bij een traditionele dakkapel hebben we toch voor een van Polystyle gekozen omdat deze helemaal naadloos is. Dat geeft toch wat meer zekerheid op het voorkomen van kieren en lekkages.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf!

Heel positief over Polystyle. De keuze was al snel gemaakt voor een dakkapel van Polystyle. We zijn goed geïnformeerd door een vriendelijke verkoper. De informatievoorziening daarna was prima en de bestelling verliep soepel. Na bestelling een leverdatum ontvangen, waarop de monteurs ook kwamen. Dag van plaatsen verliep soepel. Om 7u30 werden de eerste pannen van het dak gehaald en om 11u werd de dakkapel op het dak getild. De afwerking duurde tot ongeveer 14u30. Naast dat het snel ging, werd er ook heel netjes gewerkt door de monteurs. Al met al dus top! Ik zou het iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het liep als een trein en het eindresultaat mag er zéker zijn!

De manier van werken en de prachtige dakkapel bij onze buren hebben er zeker aan bij gedragen dat wij in het voorjaar ook een oriënterend bezoek hebben gebracht aan de showroom van Polystyle in Breda. Verder kijken hebben we zelfs niet meer overwogen! Het was ons direct duidelijk dat enerzijds Polystyle weliswaar iets duurder maar wel voor een kwalitatief goed product staat. Anderzijds weet Daniël waar hij het over heeft. Voor Patrick en Frans die de plaatsing bij ons (op de warmste dinsdag ever in September) voor hun rekening namen niets dan lof! Fijne mensen om over de vloer te hebben, met een goede werkhouding en kennis van zaken. Toen zij rond 16.00 u vertrokken, stond de dakkapel erop; was alle puin afgevoerd en het hele vertrek aangeveegd. De dag na de plaatsing belde Daniël om te informeren of alles naar wens was verlopen. In dit gesprek is het ons ontgaan om te melden dat er in de werkplaats is vergeten om de handgrepen van de openslaande ramen schoon te maken. Peanuts, maar toch! Vandaar dat we dat nu hier alsnog doen. Directie Polystyle gefeliciteerd met uw medewerkers, een dikke pluim.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Zeer deskundig personeel. Afspraken nagekomen. Mooier geworden dan wij ons hadden voorgesteld. Beslist aanbevelingswaardig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top product en een goede prijs/kwaliteit

Na een afspraak in de showroom geweest. Na een goed advies en een uitleg van het product, de dakkapel gekocht. Recentelijk geplaatst door deskundige monteurs. Alles is volgens afspraak en planning uitgevoerd. polystyle is een aanbeveling waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Simpelweg uitstekend

Vriendelijk, kundig en zeer professioneel. Voor de tweede keer een dakkapel laten maken/zetten door Polystyle en wederom erg tevreden!! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een GOED dakkapel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Van begin tot einde goede service

Goed geholpen in de showroom, en daarna netjes op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Dag van plaatsing ging alles ook prima, kapel was snel gezet en alles was volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service, top geregeld en aardig personeel!

Van begin tot einde goed geïnformeerd. Alles duidelijk op papier, en meedenkende in oplossingen en alternatieven! Al met al ben ik echt super tevreden over mijn prachtig geleverde dakkapel! Dag van de plaatsing alles soepeltjes verlopen en ook afgewerkt dezelfde dag. Echt super elke keer als ik nu op zolder kom denk ik wow wat gaaf!

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi produkt, betrouwbaar bedrijf, uitstekend uitgevoerd

Duidelijk advies gehad in showroom. Goede afspraken gemaakt. Netjes ingemeten en gemonteerd. Wij zijn tevreden met onze dakkapel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede voorlichting, uitvoering en kwaliteit

Van offerte fase tot aan oplevering van ruime (3m85) dakkappelen, zeer prettige duidelijke communicatie met tijdig tussentijdse updates. Goed ontzorgd door de vergunningsaanvraag, en erg netjes werk tijdens de 2 dagen van levering/installatie van de dakkappelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig

Goed voorzien van advies, netjes geinstalleerd, prettige communicatie!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, zowel in voortraject als tijdens het plaatsen van de schitterende dakkapellen.

Goede uitleg gekregen van het te leveren product. Onze wensen doorgesproken en deze zijn verwerkt conform afspraak. Levering was ook volgens planning en et plaatsen ging voorspoedig. Kortom, vooralsnog zijn we zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prijs kwaliteit verhouding top!!!

Vanaf het eerste telefonisch contact met Daniël tot en met de laatste afwerking door Patrick, alles even plezierig. Alle afspraken keurig nagekomen, vakwerk geleverd. Dit is een professioneel bedrijf dat ik iedereen van harte kan aanbevelen. Van hetzelfde bedrijf hadden wij een kleine dakkapel dat meer dan 30 jaar op ons huis heeft gestaan zonder lekkage. Dat waren de eerste polyester dakkapellen van dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige week.

Wij hebben een tijd geleden 2 dakkapellen gekocht bij polystyle. Deze hebben ze zeer netjes geleverd binnen 4 dagen geplaatst en helemaal netjes afgewerkt. We werden goed geholpen met het bedenken hoe we alles wilde. En dit werd ook volledig gerealiseerd. De mensen die over de vloer kwamen waren netjes en dachten met je mee met problemen die we tegen kwamen. En zijn netjes weg gewerkt. Al met al zeer te vrede over de plaatsing en afwerking.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd