al jaren een goed adres

vriendelijk en professioneel

Prima garage

Visser is een prima bedrijf. Wat me wel opgevallen is, is dat ik geen afspraakbevestiging heb ontvangen per mail wat me wel is toegezegd. Hierdoor moest ik zelf nog een keer contact opnemen om te checken of de afspraak wel in de agenda stond... Is niet eerder het geval geweest en ga er dus vanuit dat dit eenmalig is!

Vriendelijk en duidelijk.

Al jaren kom ik met mijn bedrijfswagen bij Visser Automotive in Nijkerk. Afspraken zijn altijd goed te maken en in overleg is er veel mogelijk. De medewerkers zijn erg vriendelijk, duidelijk en meedenkend. Gelukkig wordt komende zomer mijn nieuwe bedrijfswagen weer een Peugeot zodat ik ook de komende jaren weer van de service van Visser Automotive gebruik kan maken.

Super goede service

Super goede service

fijne garage

TOP garage met altijd goede service

Altijd goede ervaringen bij deze garage. Vriendelijk en kundig personeel.

gewoon een top bedrijf, vriendelijk, sociaal en altijd bereid voor een praatje.

een heel sociaal en vriendelijk bedrijf waar jij koning bent, verder hebben ze verstand van zaken en weten ze waar ze mee bezig zijn.

Prima dealer

Auto netjes gewassen

Heel goed.

De behandeling zoals bij jullie krijg je nergens

En prettig autobedrijf om te komen.

Goede service!

Al jaren lang goede service!

Netjes geholpen aan 4 weliswaar gebruikte Vredestein zomerbanden uit 2018 met meer dan voldoende profiel, die prima rijden. Het idee werd geopperd door de dealer. Ik was op zoek naar niet al te dure maar, wel goede banden. Kijk, dat is nu meedenken met de klant. Klant blij, dealer blij, wat wil een mens nog meer.

optimaal

garagebedrijf visser in nijkerk heeft de bandenwissel prima acuraat en snel verwisseld. Inachtneming veiligheid mbt crisis was zeer professioneel. Zowel werknemers als klant waren goed beschermd en er werd voldoende afstand bewaard. Zou zeker dit bedrijf als garage aanraden. Binnen een uur kon ik de auto voorzien van zomerbanden weer starten. Dank aan de monteurs

Uiteindelijk is het goed gekomen en de beurt prima uitgevoerd

Afspraken nagekomen, tussen door geïnformeerd wat te doen.

prima en conform afspraak

Monteur heeft uitleg gegeven over spotify-probleem met navigatiesysteem en het opgelost. Prima!

zoals ik gewend ben, rij ik bij de garage weg met een goed gevoel.

positief

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.