Na verkoop, bleek dat er te gemakkelijk een schade is gemaakt

Volgens n schade-expert was er 1600 euro schade, die bleek nadat er n strip was losgelaten. Ook de voorbanden waren snel versleten.

Voorkomend naar klant en duidelijk over wat ze doen of gedaan hebben

Men is duidelijk en helder over de werkzaamheden. Verder voorkomend en correct naar klant. Behulpzaam en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Als klant voel ik mij hier prettig bij.

Klantvriendelijk

Na apk keuring bleek er bij het ophalen vd auto een ander probleem te zijn wat er eerder niet was. Alles werd keurig opgelost inclusief vervangend vervoer en zonder extra kosten

heel goed

correct zoals ik altijd gewend ben

Netjes en correct behandeld

Afspraken zijn netjes nagekomen en personeel was zeer behulpzaam

goede service

Vind de ontvangst en klantbenadering voor de werkplaats prettig en duidelijk. Jammer dat voor de tweede keer de zomerbanden niet klaar stonden (fout in het afsprakensysteem) en niet leuk om het gevoel te krijgen dat ik iets verkeerd had gedaan. Moest dus nog een keer terug vanuit Utrecht en dat had natuurlijk niet gehoeven. Verder geen klachten.

Goede & snelle service

Ik kon snel terecht en kon leenfiets gebruiken. Afspraak om te bellen werd nagekomen.

Persoonlijk

Bij Visser ben je geen nummer, maar een klant.

top garage

uitstekend geholpen,

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden en de klantvriendelijkheid.

Er was geen fiets beschikbaar. Vanwege de coronacrises was met de auto wegbrengen geen optie ivm de 1,5 meter regel. Heb toen 2 x een wandeling gemaakt bij gelukkig mooi weer. 😊

Visser Automotive is de klantgerichtste club die ik ken.

Fijn hoe men reageerde op het feit dat ik als ZZP-er per direct geen omzet meer heb. Ik gaf daarom aan dat ik het waardeer als bijzonderheden uitgesteld zouden kunnen worden. De reactie was dat men de auto na zou kijken als altijd, kwalitatief en veilig. Maar dat men zaken die niet urgent zijn even zou laten voor wat het was. Heel correct en vertrouwen gevend. DANK!

Zowel de verkoop als werkplaat zijn bijzonder goed

Altijd een correcte en vriendelijke ontvangst en bediening.

Al jaren klant en dat wil ik graag voortzetten.

Moderne garage klant vriendelijk al 50 jaar klant Henk Klok

Zie boven

vertrouwd en persoonlijk

Na enige jaren weer terug bij Visser Automotive. Voelde gelijk weer vertrouwd. Bij binnenstappen werd ik gelijk herkend en welkom geheten. Alles lag klaar. Daarna een telefoontje dat de auto weer klaar was. Mooi rapportje erbij over de status, overzichtelijk. Bedankt.

snel en goeie kwaliteit.

Auto haperde en wilde niet meer starten. Naar de garage gereden na telefonisch overleg. Binnen half uur computer uitgelezen. Kapotte benzine pomp. Binnen 24 uur was de nieuw pomp binnen en vervangen!

Snelle en goede service

De combinatie bandenwissel en grote beurt van de auto is correct uitgevoerd

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen en staan voor je klaar bij vragen.

Na jaren elders te zijn geweest is dit de beste overstap die ik heb gemaakt. Personeel is vriendelijk en altijd behulpzaam, je bent hier geen nummer maar een persoon. Dat is heel belangrijk.

Goede ervaring

Snelle afwikkeling van de bandenwissel, goede ontvangt aan de balie

perfect

snel en perfect gedaan

Een goede en betrouwbare garage.

wanneer mijn auto wordt nagekeken gebeurt dit goed , bij vragen wordt ik gebeld , kosten zijn wat er is afgesproken . Ze zijn gastvrij en klantgericht , denken mee in betaalbare oplossingen

Werkplaats uitstekend

Tel. Bereikbaarheid zeer slecht. Centrale beantwoording zeer onpersoonlijk en slecht.

Topservice.

Ondanks corona prettig ontvangen en geholpen.

Goede communicatie en persoonlijke benadering

Goede service, Afspraken zijn nakomen, corona maatregelen genomen en heldere uitleg. Je voelt je thuis. Banden omruilen met velgen best wat aan de prijzige kant.

Goede en persoonlijkeservice.

Goede service, zeer attent als er iets niet in orde is word er meteen contact opgenomen.

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.