Mijn ervaring met jullie bedrijf heel goedgevoel en tevreden

Perfecte service

Zoals altijd bij Visser, kwaliteit, vriendelijkheid en top personeel.

Goed geholpen en ze zijn altijd vriendelijk en de koffie staat klaar.

Prima geholpen

Snelle service en goede informatie

alles volgens afspraak dik voor elkaar

Zoals gebruikelijk prima voor elkaar

Telefonisch kon ik het probleen uitleggen en er werd op kundige wijze gerageerd.

Na een voorspoedig verlopen diagnose kon de reparatie daags daarna ook snel worden uitgevoerd.

Top service! Aanrader!

Snelle en een hele professionele service, personeel is heel vriendelijk en denken met je mee. Hier kom ik terug!

Duidelijke informatie, klantvriendelijk.

Al vele jaren positieve ervaringen.

Als klant behandeld zoals je mag verwachten

Goede intake en auto netjes onderhouden

Het is niet meer A.B visser en dat is te merkn

Als u mij benaderd wil ik jullie nog een kans geven maar bij mij is de maat vol!!!!

Goede service, auto werd opgehaald en teruggebracht. Helaas niet gewassen maar waarschijnlijk was ik teveel verwend bij mijn vorige merk. Verder prima

Ik heb Visser als prima en prettig ervaren en meedenkend ik woon in Zeewolde en personeel die woonachtig in Zeewolde is zijn bereid om mijn auto mee te nemen voor onderhoud Zodat ik niet onnodig kosten hoeft te maken om vervangend vervoer te huren. 1 dingetje als ze zien dat mijn auto vies is gooi het dan even door de wasstraat tenzij Visser geen wasstraat heeft natuurlijk Maar bij mijn vorige auto’s van een ander merk werd dit nm. Wel altijd gedaan.

Top services!

Al jaren onze garage, altijd netjes en goeie service! Rij er graag voor naar Nijkerk

Met veel aandacht en vriendelijkheid ! Kennis en uitleg !

Mijn ervaring mensen met kennis en nemen de tijd om dat uit te leggen als dat nodig is !

Prima geregeld

Zoals altijd prettig geregeld

Hele fijne garage, klantvriendelijk, begripvol, betrokken, meedenkend en een goede service. Geen gladde verkooppraatjes, maar kijken naar een passende oplossing voor de klant. Deze ervaring hebben wij al een lange tijd met Erwin Buis, echt top! Ook medewerkers bij de receptie zijn erg vriendelijk en behulpzaam en niet te vergeten de monteurs in de garage.

Prima geholpen

De service die wordt verleend is altijd optimaal

Klantvriendelijk

Mijn eerste contact met deze dealer. Vriendelijke en persoonlijke benadering. Duidelijk in informatie en communicatie.

Prima service.

Telefonisch afspraak gemaakt voor onderhoud en diverse terugroep acties. Keurig telefonisch te woord gestaan, alles volgens afspraak verlopen.

top service

auto grote beurt, door fout in systeem stond mijn afspraak eruit in, dit hebben ze super netjes opgelost, door een onwijs gave auto (nieuwe 2008) mee te geven en deze op mijn werk weer voor mijn auto om te ruilen als het kan zie ik graag een voorstel van de nieuwe 2008 tegemoet als lease

Fijne prettige garage goede service

Fijne prettige garage goede service

Naar tevredenheid geholpen

Al de opdrachten zijn naar behoren uitgevoerd verder geen Commentaar

alles netjes verlopen

Alles uit gevoerd als besproken en netjes gewassen terug. service is goed. 1 puntje van kritiek, de fietsen zijn niet goed te verstellen , is vervelend.

Over het algemeen goed! Dit jaar minder maar dat werd netjes door de receptie (Michiel) opgelost

Op 29-03 vermeld dat de auto op 14-05 namiddag gebracht zou worden voor beurt, APK en uitgebreide was- en (handmatige) poetsbeurt. Op 15-05 om 12.00 gebeld of de auto al klaar was. Bleek niet het geval, pas om 13.00 uur. Bij aankomst om 13.10 was de auto nog niet klaar! Ik moest nog bijna een half uur wachten. Excuses van Michiel, koffie en gratis poetsbeurt. Prima opgelost, maar zou niet nodig moeten zijn. Beter plannen!!

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.