Prima garage
Prima, men houdt goed rekening met mij als klant, zijn aardig begripvol en denken mee.
Toch reageer ik t.a.v. Peugeot zelf, daar ik deze keer zeer ontevreden ben.
Los van de prima score voor garage Nefkens Visser zelf, ben ik absoluut niet tevreden over de wijze waarop Peugeot (Stellantis) omgaat met de coulance-regeling t.a.v. het aanschaffen en vervangen van het zgn. AdBlue reservoir. Kosten hiervoor ca. €950,- ex btw waarbij Peugeot 30% voor eigen rekening neemt omdat het systeem, reservoir met pompje, van inferieure kwaliteit is. De klant mag voor dit inferieure systeem 70% betalen. Waarom?
De werkzaamheden stellen met het vervangen en inleren van het systeem met ca. €90 ex btw. relatief weinig voor.
Dat zaken slijten wordt niet bestreden en dat een auto (508 sw hdi 2.0) onderhoud vraagt is een gegeven maar, dit is buiten proporties!
De regeling zou andersom al een forse kostenpost hebben opgeleverd. Het komt op zijn minst redelijk voor dat Peugeot zelf 70% voor eigen rekening neemt en de klant 30% in rekening brengt. En dan nog afwachten hoe lang het vervangen onderdeel meegaat want de coulance regeling is niet voor niets, het product is inferieur.
Een ontevreden klant over Peugeot!
Een tevreden klant over Nefkens Visser!
Jammer tenslotte dat deze beoordeling waarschijnlijk niet bij Peugeot zelf terecht komt…