Zoals naar mijn mening een garage hoort te zijn

Goede ervaringen gedurende 10 jaar.

top

prettig

Zeer professioneel en accuraat!

Schoon Acuraat Service gericht Overleggend Covid proof

Voortreffelijk

wat betreft de beoordeling in sterren kan ik alleen maar 4 of 5 geven. 4 is veel te weinig, 5 =10 of 100%. Ook niet juist. Met een 10 is er geen ruimte voor verbetering en kan het bedrijf achterover leunen. Ik beoordeel op 97,5%. Klein dingetje, het kaartje voor de vogende onderhoudsbeurt was niet vernieuwd (jammer, klein smetje). Verder vond ik de presentatie van werkzaamheden top.

Prettig geholpen. Vriendelijke meneer die de auto kwam halen.

Vakkundig en uitstekende service

Motorprobleem vakkundig opgelost en tegen een goede prijs. Goede communicatie waardoor ik als klant goed op de hoogte ben gehouden.

Vakmensen!

Zeer vakkundig geholpen. De medewerkers kennen mij en de auto en dat werkt prima. Daarom komen wij al 22 jaar vanuit Almere naar Nijkerk.

Uitstekende service zoals altijd

Apk en onderhoud. Werdt netjes op de hoogte gehouden qua kosten. Vervangend vervoer was netjes op orde. Kan het iedereen aanbevelen

Goeie service! met als extra een schone auto!

Goeie service en kreeg de auto gewassen en uitgezogen terug! Super!

Heel goed

Vriendelijke mensen, snel geholpen en zeer zeker klantgericht!

professionele en eerlijk

alles perfect gedaan. elke extra activiteit wordt geraadpleegd. Ik raad ten zeerste aan.

Meedenkend, klantvriendelijk

Vriendelijk te woord gestaan. Je voelt je gezien als klant en er wordt constructief meegedacht, waarbij de klant centraal staat en niet de portemonnee van de garage!

Alles in orde, helder stipt en goed.

Alles perfect, 1 dag na de beurt.

Duidelijk en netjes.

De eerste keer als klant bij dit bedrijf. Alles was duidelijk en netjes geregeld.

Keurig de afspraak opgepakt en geregeld met leenauto. Beurt is netjes uitgevoerd voor zover ik kan zien en ervaren. Extra werkzaamheden zijn goed gecommuniceerd. Alles werkzaamheden conform afstemming/afspraak. Auto netjes terug en volgens mij door de wasstraat. Alle vliegen aan de voorzijde waren er goeddeels vanaf. Kortom, prima wat mij betreft.

Niet helemaal tevreden.

Jammer dat er geen standaardlijst van werkzaamheden meer verstrekt wordt. Ik bewaarde deze altijd bij mijn onderhoudsgegevens, zeer makkelijk om later e.e.a, na te kunnen zien. Achteraf bemerk ik dat de prijsafspraak van de nieuwe banden duurder is dan verwacht. De afgesproken prijs was inclusief. Dat inclusief betrof achteraf slechts de montage, uit de nota bleek echter "exclusief BTW." De aanschaf van de banden viel dus duurder uit dan verwacht.

Top.

Prima service . Niets meer aan toe tevoegen.

Auto in de ochtend gebracht voor apk, keurig op de hoogte gehouden van te vervangen onderdelen, en op tijd weer klaar

top gedaan

75000 beurt helaas zat een wasbeurt er niet in (leasemaatschapij niet akkoord) maar verder weer top, netjes gebeld dat het iets langer zou duren en leenfiets ook prima

Zeer goede en deskundige garage

Wordt hier altijd goed geholpen, naar volle tevredenheid. De hoofdreden voor mijnen Peugeot te blijven rijden!

Zeer goed geholpen, alles op tijd klaar en volgens afspraak

Bij Visser Automotive weet het team hoe het werkt als ondernemer. Een bedrijfswagen moet snel weer de weg op kunnen dus doet men er alles aan om dit te verwezenlijken.

gewoon top

prima monteurs en zeer vriendelijk

Netjes goed geïnformeerd via telefoon

A.P.K gehad met auto waren diverse dingen aan de hand gebelt en netjes te woord gestaan wat er aan de hand was en wat de prijs was inclusief B.T.W waar ik er blij mee was

Correct en nette afhandeling

Prima en correct ontvangen en geholpen

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.