GOED GEREGELD

Ik was er voor mijn jaarlijkse beurt en navigatie-update. Aangezien ik redelijk lang moest wachten (ruim 2 uur) werd ik doorverwezen naar een luxe zithoek met bank in de showroom. Ik heb daar de krant zitten lezen onder genot van een kopje koffie. Na afloop even pinnen en weer klaar voor een jaar!

Wij zijn goed geholpen

Wij zijn goed geholpen

Men denkt altijd mee en geeft aan wat belangrijk is Goede communicatie

Keurig geregeld in deze tijd. Netjes ontvangen en geholpen

Bijzonder: ik neem de zomerbanden mee en niemand vraagt waarom!

Zoals altijd ben ik weer perfect geholpen!

In Frankrijk kwam ik met een motorstoring niet verder. Na repatriëring is bij Visser de diagnose snel gesteld. Inmiddels rijden we weer. Daar kunnen ze in Frankrijk nog veel van leren!

Prettig en goed geholpen

Ik ben prettig en goed geholpen. Goed en tijdig geinformeerd over de reparatiewerkzaamheden. Wel duur!

Prima, ik ben er al jaren klant.

Goede service, en afspraken worden stipt nagekomen. Mijn Peugeot is bij Visser-Nijkerk in goede handen.

Zeer goed!

Goede en zeer nette behandeling

Klantgericht

Kennen hun vaste klanten en dit draagt bij een goede service gevoel.

Fantastisch goede service en erg vriendelijk

Worden altijd netjes geholpen hebben de tijd voor je en het bezoek heeft ook altijd een persoonlijk tintje

Super service

Zeer professioneel bedrijf. Duidelijk en helder in uitleg. Na 25 jaar klant te zijn bij van der Werft Ede is dit wat mij betreft een perfecte “opvolger”

Netjes en vriendelijk geholpen.

Zeer klantvriendelijk geholpen.

Gewoon goed geregeld

Heldere communicatie en goede service

O.k.

Uitstekende service van Michiel Wildenburg

Michiel Wildenburg heeft zoals altijd uitstekende service verleend

volkomen vertrouwd

keurige en heldere afspraken. Haal en brengservice van de auto top!

Zeer teleurgesteld in de gang van zaken.

Heel veel dingen zijn er mis gegaan. Tot 3x toe andere tijden van de afspraak waarop ik verwacht werd. (Via de mail doorgekregen). Geconstateerd mankement: lekkende schokdemper voor, mocht vervangen worden. Gebeld: auto is klaar! Auto was dus niet klaar schokbrekers moesten nog vervangenworden, ook niet gemeld dat het niet ging lukken. Verder er was niet goed gekeken: achterschokdempers moesten ook vervangen worden bleek dus. Daarna verkeerde factuur gekregen met foute km stand en dubbele verrekening Peugeot assistance. Nieuwe factuur opnieuw fout, bij derde poging eindelijk kloppend. Schokdempers incl. montage met minimale korting aangeboden voor het ongemak. Weet nog niet of ik het hier laat repareren. Kortom. Een off day voor garage Visser.

Denken mee!

Zijn duidelijk in wat moet gebeuren, wat het kost en komen met praktische oplossingen.

Ben tevreden

Geachte mevrouw/heer Ik ben tevreden van visser service. Met vriendelijk groete, M Nasiri

fijn contact en persoonlijke aandacht

goede ontvangst, prima bedrijf ik ben zeer tevreden, 1 opmerking niet altijd goed te bereiken dan wordt er doorgeschakeld naar iemand die niet in de vestiging aanwezig is, dat vind ik een omslachtige manier van communiceren de persoon weet niet wie je bent en het geheel komt erg onpersoonlijk over.

Alles prima gedaan

Prima bedrijf

Prima zoals gewoonlijk

APK netjes gedaan zoals altijd

Altijd professioneel en boven verwachting!

Altijd super vriendelijk en op de hoogte van situaties, zelfs als het gaat om een thuis situatie (bijv. operaties van mijn moeder) word er toch even gevraagd hoe het nu gaat. Dit word altijd zeer gewaardeerd. Als het om auto's of keuringen gaat ze willen altijd alles voor je uitzoeken en je weet precies waar je aan toe bent! voor een nieuwe auto of service voor een Peugeot raad ik Visser Automotive altijd aan aan iedereen.

TOP

Gewoon prima!

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.