Prima service.

De auto heeft naar tevredenheid een jaarlijkse onderhoudsbeurt ondergaan en tevens navigatie-update. Prettige ontvangst bij de receptie. Ruime mogelijkheden om de afspraak te plannen. De gereserveerde leenfiets stond klaar. 's Middags een telefoontje dat de auto weer klaar was. Duidelijke rekening van de werkzaamheden; kon ter plekke voldaan worden.

prima geregeld weer en vriendelijk geholpen

prima geregeld weer en vriendelijk geholpen

Heel snel en vlot geholpen.

Auto in het weekend kunnen brengen en achterlaten. Maandagochtend vroeg al gebeld over reparatie en advies en was ook dezelfde ochtend al klaar. Snelle service dus en prettig dat er vooraf overleg is.

Fijne dealer met een eerlijke en open kijk op de klant.

Lang geleden kwamen wij op aanraden van iemand terecht bij Peugeot Visser te Nijkerk. Inmiddels zijn we een aantal jaren en nieuwe auto's verder en wij kunnen alleen maar zeggen dat men bij Visser Automotive te Nijkerk, de klant in zijn of haar totaliteit hoog in het vaandel heeft staan! Men doet wat men zegt en beloofd, men komt afspraken na, heel belangrijk weet ik uit ervaring. Nijkerk is voor ons een stukje rijden maar dat hebben wij er graag voor over.

Opgelicht!!!

Het is niet slecht maar zeer slecht. Als ik mijn auto breng voor een beurt die €239 kost wat al veel te veel is voor een beetje olie en een nieuw filtertje en 3 rondjes er om heen lopen. Aan een 208 van een jaar oud en 8500 km mankeert namelijk niet zo veel! Haal ik hem op moet ik €299 afrekenen!! Hebben ze er een nieuw interieurfilter ingezet van €60 Ik had daar sowieso niet om gevraagd en voor een filtertje dat op internet voor €10 staat lijkt mij dit wel heel erg veel! Dus ik voel me gewoon genaaid door de firma Visser!!!

In 1 keer goed en volledig geregeld en vriendelijk geholpen.

Top ervaring

Zonder afspraak direct geholpen!

Door de strenge vorst was er forse ijsvorming bij mijn wielen ontstaan. Hierdoor was mijn auto tijdens het rijden uit balans. Dit wist ik voorafgaand aan mijn bezoek aan Visser niet. Zonder afspraak naar de garage gereden en direct netjes geholpen. Eind van de dag de auto ontdooit en uitgebalanceerd terug gekregen. Ik kom hier al enkele jaren vanwege de goede service!

Prima geregeld hoor.

Goed hoor

goede service

goede service

Goed gedaan en fijn dat jullie mijn auto meenemen en terugafleveren!

Goed gedaan, helemaal goed! Fijn dat jullie mijn auto meenemen en terug afleveren! Het afhandel rapport openen via de mail / link werkte bij mij niet, ook niet onder chrome of edge. Fijn dat het alsnog afgeleverd werd.

Goed advies, en afhandeling

Prettig en snel geholpen. Betrouwbaar in hun afspraak

Professioneel werk

Er wordt goed overlegd, professioneel gewerkt en de auto staat schoon op je te wachten

TOP!

Netjes en vakbekwaam geholpen!

Netjes en snel geholpen, goed geadviseerd.

Niet blij met de benodigde reparatie, maar wel blij hoe dit door Visser is uitgevoerd.

Perfecte service en dienstverlening.

Bij Visser staat de klant echt centraal. En de werkzaamheden worden keurig uitgevoerd.

Er is wat veranderd

Een verassend dure factuur na een onderhoudsbeurt. En die kon ik niet meteen voldoen, de rekening blokkeert bij grote afschrijvingen in een keer. Toch stond de mevrouw erop dat het dezelfde dag werd betaald, desnoods contant , ik moest maar naar de bank. Nieuwe eigenaar dus nieuwe regels. Ik denk dat Visser zich wat bescheidener en klantvriendelijker mag opstellen, ook al omdat de concurrent aan de overkant het voor de helft doet.

Fijn geholpen

Prettig contact. Er wordt met de klant meegedacht.

Al jaren goede klant en goede service

Prettig en klant = koning, mijn ervaringen zijn positief en zolang ik Peugeot rij is Visser de plek waar ik mijn onderhoud laat uitvoeren

Weer super geholpen!

Goede snelle dienstverlening.

Uitstekende service

Prima!

Denkt mee met de klant

Denkt mee met de klant

Goede service, plezierig contact en kundige medewerkers.

Visser denkt mee met de klant

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de snelheid waarmee een reparatie opgelost wordt.

APK keuring snel en prima geregeld.

Kon rustig wachten. Met inachtneming van coronaregels. En snelle correcte afhandeling.

Geweldig!

Fijn autobedrijf met personeel dat goed meedenkt met de klant. Ik rijd daarom graag iets verder voor een keuring of beurt met mijn Peugeot omdat Visser zo klantgericht is

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.