Hulpvaardig en correct

Zij kennen de klant, communicatie is direct zonder omhaal. Perfecte techneuten.

Eerlijk en meedenkend bedrijf

Nadat we met pech langs de weg stonden en zijn geholpen door de anwb, brachten we de auto naar dit bedrijf. Helaas bleek een klein dingetje toch wat groter te zijn. We kregen de tijd en ruimte om dit terug te koppelen naar het bedrijf in een andere plaats waar we de auto hebben gekocht. Uiteindelijk door Visser laten maken en nog sneller klaar dan verwacht. We werden zeer vriendelijk geholpen, alles werdt netjes uitgelegd en ze dachten met ons mee. Via een rapport met foto's lieten ze ook zien wat er moest gebeuren. Zeer fijn! Aankomende mogelijke kosten werden ons ook mede gedeeld, dat is ook prettig om te weten. We komen zeker terug bij Visser.

Goed. Duidelijk, snelle service.

Goed. Duidelijk, snelle service.

Toppp

Goede garage zijn niet moeilijk proberen altijd een plekje te maken zodat je niet dagen hoeft te wachten en altijd netjes werk.

Top,snelle service

Prima, auto moest voor kleine beurt. Kon er op wachten en dat is prima.

het is uitstekend gedaan

opgehaald en terug gebracht in een prima conditie . ik ben zeker tevreden

Gezellige, sociale sfeer, ruimte voor even persoonlijke interesse

De sfeer is open en sociaal. Er is tijd voor even een persoonlijk gesprek. Er kan wat meer aandacht gegeven worden aan de service als een elektrische fiets aanbieden in de ochtend ipv in de middag als je terug komt & niet alle kosten waren aan de voorkant doorgegeven, wel besproken bij de eindafrekening.

maken afspraken waar.

Afspraak gemaakt voor storing, perfect opgelost en met goed resultaat een beroep [bij de leverancier] gedaan op de coulance en garantie.

prima garage

goede service, klant gericht

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

De mensen in de garage zijn altijd erg behulpzaam en vriendelijk. De auto is perfect. Ik kan niet anders.

Redelijk

Fout communicatie op tyd AFSPRAAK onderdeel er niet

Zeer tevreden, vriendelijk personeel, en kreeg mijn auto keurig gewassen terug top!

Zeer prettig personeel wat ook meedenkt, reparaties naar tevredenheid uitgevoerd

Geweldige garage

Prima communicatie en service

zeer klantvriendelijk en altijd goede uitleg wat betreft onderhoud

goede uitleg wat betreft kosten bij een onderhoudsbeurt. Klantvriendelijk een zeer fijne garage.

Prima service.

Fijn, duidelijk, transparant contact. Goede terugkoppeling na APK en benodigde onderhoud en dezelfde dag klaar. Gratis gebruik van leenfiets is prettig.

Fijne monteur

Fijne monteur, kijkt verder dan waar hij alleen maar naar moet kijken ( was er voor een apk ) . Over het hoofdkantoor ben ik zeker niet te spreken, maken reclame voor dingen waardoor ik na deze auto geen Peugeot meer ga rijden. Willen dat met een arrogant antwoord ook niet anders doen. Ze hebben liever een klant minder. Dit ligt niet aan Visser Nijkerk.

Prettig en correct personeel, goede voorlichting en adviezen.

Heel tevreden

Ben al 9 jaar klant. Heel tevreden.

vriendelijke benadering ook voor niet klanten

verplicht?? .dus dan vul ik maar wat in.

Heel goed.

Communicatie en service zeer tot tevredenheid.

Jammer dat je geen informatie krijgt over de behandeling van de beurt en update van het navigatiesys

Het is een mooie service dat de auto was gewassen. Maar doe dit altijd in overleg met de klant. Ik wil niet dat onze auto's door de wasstraat gaan. En afspoelen met kalkvrij water.

Ze beloven wat ze doen en tonen altijd interesse

Prima service.

Mensen zijn deskundig en denken mee om vragen te beantwoorden.

Prima service, vriendelijk personeel, blij mee.

Afspraken zijn op tijd, er vindt overleg plaats dus geen nare verrassingen achteraf. Helemaal top vond ik het dat er twee (gebruikte) wieldoppen gevonden werden ter vervanging van mijn beschadigde exemplaren.

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.