Voelt als een warm bad!

Enorm klantgericht en servicegericht, denken mee en zijn super vriendelijk! Andere garages kunnen hiervan leren.

Alles klopt

Uitstekend geholpen

Doeltreffend

Men kent het voertuig en de pnderhoudsgeschiedenis en voert geen onnodige reparaties uit

Prima service en erg klantvriendelijk

Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam

Alles goed volgens afspraak.

Goed dat ik werd opgebeld halverwege de dag om de 'paar dingetjes' toegelicht te krijgen.

Als altijd was de service uitstekend.

Door persoonlijke omstandigheden was ik een flinke tijd niet in staat om te rijden. Door het personeel van de werkplaats werd heel goed meegedacht en een voor mij perfecte oplossing geboden. Hartelijk dank daarvoor.

Altijd goede service

Altijd goed

altijd prima verzorgd bij Visser

Zoals boven vermeld altijd prima geregeld bij Visser. Dik tevreden.

Super goed gedaan

Alles heel goed gedaan

Goed geregeld

Goed geregeld

Gewoon keurig netjes geholpen

Alles volgens afspraak..de vervangauto stond al klaar,..geweldig

Afspraak is afspraak

Prima, ik ben een tevreden klant!

Goede service en aardig personeel

Service gericht

Slechte voorbereiding maar uiteindelijk redelijk opgelost

Al 2 maanden geleden afspraak voor mijn winterbanden wissel gemaakt waarbij ik zou wachten. Krijg netjes dag vooraf een reminder. Op de dag zelf blijken de banden niet aanwezig te zijn in het filiaal en kan ik een vervangende auto meekrijgen maar moet nogmaals heen en weer rijden. Al met al omslachtig. Hopelijk is dit 1malig. De vorige keren zijn prima verlopen.

Als altijd: goed geholpen

Sinds vele jaren klant.

Zoals altijd uitstekende service

Al jaren klant en de service is altijd uitstekend

Prima garage alles goed op de rit

De contacten zijn goed personeel vriendelijk en staan je goed te woord als je vragen heb ik heb verder echt geen min punten kunnen ontdekken zeer aanbevolen .

Denken vooruit

Mijn ervaringen met Visser Automotive zijn al jaren uitstekend. Geen problemen maar oplossingen.

snel, adequaat als ik al jaren gewend ben

als in de zin vermeld

Prima service.

In sneltreintempo de winterbanden gewisseld. Prettige ontvangst.

na 30 jaar klant nog steeds tevreden

prettig contact. goede service

Perfecte service en ontvangst

Makkelijk afspraak maken, goede ontvangst, bandenwissel en controle van mijn auto zijn adequaat uitgevoerd.

Weer prettig en vlot geholpen.

Erg gastvrij

slecht

Ongevraagd aanpassing aan mijn auto, APK vergeten, Peugeotkaart betaald maar niet aangevraagd. Geen klantvriendelijkheid. Na jaren trouwe klant was dit de laatste keer hier.

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.