Vriendelijk, eerlijk en harde werkers

Hele fijne garage. Er wordt netjes door besproken wat er gedaan moet worden, is dit even anders omdat ze toch nog wat tegenkomen dan krijg je een telefoontje en wordt er overlegd. Superfijn! Hele vriendelijke medewerkers en weet dat de auto daar in goede handen is

Wordt altijd netjes ontvangen.

Je wordt correct behandeld en goed advies gegeven als er wat aan de hand is en om dan ook het probleem op te lossen.

Meestal prima maar nu ontevreden over advies tijdens de reparatie

Bij de telefonische melding tijdens de reparatie werd me geadviseerd om de voorbanden te laten vervangen. Gelukkig heb ik gezegd dat ik dat nog wel even wil bekijken want toen ik de auto ophaalde werd me verteld dat ik dat vervangen van de voorbanden best tot oktober/november kan uitstellen.

Vlotte bediening .

Vraag werd direct beantwoord , en direct uitgevoerd.Toppy.

Prima geholpen door de mensen in Nijkerk.

Zie hierboven.

Prettig contact, meedenkend, hoe onze wensen optimaal te kunnen invullen.

zie hiervoor

heldere communicatie en zeer vriendelijke afhandeling

soepele manier van afspraak maken en deze was ook nog relatief laat om te zetten. Na inplannen afspraak worden de uit te voeren werkzaamheden nogmaals goed afgestemd. communicatie over eindtijd vooraf (zonder onvoorziene omstandigheden) zou nog wat beter kunnen

Altijd verplaatsen in de mening van de klant

Geen aanvulling

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Prima garage

Prima geholpen,goede sfeer.

Zie bovenstaande.

Over de gehele linie prima verlopen

x

Goed geholpen

Top geholpen met APK en airco.

Snel contact over de werkzaamheden en goed advies wat wel of niet te doen

Goede service en advies.

Geven het advies wat nodig is. maar luisteren goed naar de wens van de klant. Zeer beleefd in de Service. Denken graag met je mee.

Als zeer prettig ervaren

Correct en vakbekwaam

zoals gewoonlijk prettig, jammer dat je niet via faktuur kunt betalen.

de showroom is een aantrekkelijk snoepwinkeltje terwijl je wacht op reparatie of anderszins.

Topservice

Perfecte service en communicatie en doen wat er gezegd wordt.

Zeer goede dienst. Geen problemen

Ik werd heel snel, vriendelijk geholpen. Geen problemen.

Probleem gericht, en altijd een oplossing.

Fijne zaak. Gebeld en kon mijn auto meteen brengen. Ondanks dat er geen autootje voor mij stond die dag zelf werd ik maandag gebeld dat er een autootje voor mij klaar stond. Nette communicatie.

Heel attent en p[ezierig

Heel attent en plezierig.

Conform afspraak geholpen.

Prima geholpen. Duurde wel wat langer dan gepland. Keurig geïnformeerd over extra werkzaamheden en de kosten hiervan.

Altijd netjes en correct

Prima garage en al langere tijd dezelfde contacten bij ontvangst.

Onderhoud volgens afspraak uitgevoerd.

Vriendelijk ontvangen en onderhoud is netjes uitgevoerd.

Mijn auto wordt gehaald en gebracht door een personeelslid van Visser Die in het zelfde dorp woont. Daardoor heb ik geen kosten voor een leenauto die ik normaal gesproken nodig zou hebben om thuis te komen. Verder werd ik in de loop van de dag prima op de hoogte gehouden over de vorderingen van het onderhoud.

Top!

Had eigenlijk een afspraak op een andere dag maar was in de buurt en ik dacht ik kan het altijd proberen en ja hoor werd keurig geholpen tussendoor en hoefde daarom niet apart nog een keer te rijden. Super toch!!

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.