Mee willen denken en niet gelijk in de we hebben het druk houding

Wat een verademende peugeot garage. Mee willen denken, oplossingen aandragen. Top !

Weer prettig geholpen.

net bedrijf.

Prima geregeld bij Visser. Als er iets is wordt er netjes van te voren gebeld.

Goede service, schone auto terug.

Kwaliteit en service erg goed

Netjes gebelt wat er aan de hand was en gelijk het totale kostenplaatje. Wel een klein beetje jammer dat de aandachtspunten die in de toekomst alleen mondeling te horen kreeg en niet op papier, misschien een advies puntje.

Super service

Top service

Kreeg mijn auto netjes gewassen en gezogen voor de deur afgeleverd. Top!!

Vriendelijk en goede service richting klant.

Positieve ervaring bij aankoop bij Erwin Buis en met ander personeel .

Goed geholpen

Snel accuraat, en goed personeel

Uitstekend geholpen

Erg klantvriendelijk en gericht op service

Duidelijke uitleg over onze keurig uitgevoerde onderhoudsbeurt.

Werden vriendelijk te woord gestaan en alles werd duidelijk uitgelegd. Eerste onderhoudsbeurt is netjes uitgevoerd. Keurig op tijd klaar. Prima service.

Top bedrijf

Wij worden altijd netjes geholpen en komen goed de afspraken na. Vriendelijke mensen.

Prima service en meegedacht!

Al jaren worden onze auto's goed en snel onderhouden.

uitstekend

Prima geregeld allemaal. Goede communicatie. Hebben oog voor je bezit

Ik ben goed geholpen

Ik belde voor geluid dat ik hoorde en kon de volgende dag al komen. Er werd ook gelijk een Service beurt gegeven, daar hoefde ik dus geen afspraak mee voor te maken.

Duidelijk

Vlotte diagnose en goed gerepareerd. En een rekening die lager is uitgevallen dan eerst was begroot. Dank hiervoor.

Fijne goede garage

Fijne medewerkers en er wordt tijd voor de klant genomen,en alles wordt zeer correct uitgelegd en uitgevoerd

Duidelijke communicatie en goede service

Flink onderhoud laten doen, distributieset, roetfilter, banden, airco service. Er is vooraf duidelijk gecommuniceerd over de verwachte kosten en de die van het onderhoud. Bij het eventueel over het weekend tillen was er een leenauto beschikbaar. Deze gelukkig niet nodig gehad en zaterdag ochtend de auto weer opgehaald. Zeer tevreden over het bedrijf en personeel.

Fijne garage, service is goed!

Fijne garage, service is goed!

Altijd correct en op tijd

Het is iedere keer weer een noodzakelijkheid, maar je wordt prettig en correct behandeld

Al 35 jaar goede service!!

Zoals hierboven al gezegd, een prima garage waar ik al 35 jaar klant ben!

Goed geholpen!

Ik ben erg netjes geholpen. De communicatie loopt helder en duidelijk. Ik werd gevraagd of jullie naam op de kenteken plaat mocht. Hier heb ik akkoord op gegeven. Als bedankje zou mijn auto gewassen worden. Helaas bleek bij het ophalen dat dit niet gebeurd was. Niet noodzakelijk maar wel jammer.

Tevredensonderzoek een 9

Ben zeer te vrede,speciaal v.het halen en brengen v.mijn auto! Aan een label die in mijn auto hing staat nr:6888

Klasse garage en medewerkers

Bijzonder netjes en klantvriendelijk geholpen

Boven verwachting.

Auto voor een kleine beurt en APK. Ook de airco laten nakijken omdat hij slecht koelde. Keurig door de werkplaats gebeld met de aandachtspunten. Op advies aan aantal zaken al preventief laten vervangen en akkoord gegeven voor het totaalbedrag. Aan het eind van de middag stond de auto al weer klaar, netjes door de wasstraat geweest (er was van tevoren gevraagd of dat mocht) en ook nog uitgezogen. De rekening viel ook nog een 70 euro lager uit. De airco was weer aangevuld en mocht die op korte termijn toch minder koelen, dan kan ik langskomen. Het systeem is ingespoten met een fluor kleurstof, zodat met een UV lamp eventuele lekkages eenvoudig zijn op te sporen. Met een big smile in mij auto gestapt en nu weer veilig en "cool" op weg. Contact en service is uitstekend, werkplaats denkt mee en geeft eerlijke adviezen.

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.