Vriendelijk personeel

Goede communicatie

Kwam voor storing, winterbanden meteen mee gepakt!

Mijn auto gaf een motorstoring aan, zonder afspraak langs gegaan. Werd snel en goed geholpen, en er werd meteen voorgesteld de winterbanden die komende week gewisseld zouden worden ook nu te doen. Top!

Alles volgens afspraak verwerkt.

Terugbellen duurde langer dan aangegeven, maar de afgesproken prijs bleef hetzelfde hoewel er veel meer uren (in totaal 12 uur extra) aan de auto werd gewerkt. Hiervoor geef ik Visser Automotive een dikke 10

Prima service!

Heldere en duidelijke afspraken en correcte afhandeling.

gewoon goed

betrouwbaar, snel, duidelijk, gewoon goed zal ik maar zeggen.

fijne garage

Afspraken goed geregeld, wachttijd tijdens onderhoud vaak binnen de tijd, die werd doorgegeven. Onderhoudsbeurt en eventuele onderdelen op tijd aangegeven, Wachtruimte mooi opgezet, vooral nu in corona tijd.

goed geholpen zowel aan de balie als in de werkplaats

prettig en voor herhaling vatbaar

Al 15 jaar de beste Peugeot dealer in de wijde omtrek

Gewoon prima service.

Prima geholpen met goede uitleg en herinnering afspraak.

Ik kom er al jaren met mijn lease en onze privé auto. Altijd prima service met vriendelijke en enthousiaste medewerkers.

Klasse! Super service!

Klasse! Super service!

Heel goed

Goede prijs kwaliteits verhouding

Snelle service, vriendelijke medewerkers, nette wachtruimte

Reparaties aan de auto correct behandeld. Medewerkers denken met je mee.

Snel en netjes geholpen

Snel en netjes geholpen

Correct en kwaliteit.

Wat men afspreekt word gedaan, binnen de afgesproken tijd.

De service zoals gebruikelijk toppie.

Aangeboden werd de auto een gratis wasbeurt te geven. In verband met rugklachten werd ook de voorruit aan de binnenzijde voor mij onder handen genomen. Vriendelijk personeel met aandacht voor de klant. Ga zo door. Dat zal beslist, want dit staat al jaren op een hoog peil.

Gewoon goed!

Probleemloos

Vriendelijke en snelle service

Zie boven.

Prima geholpen

Goede uitleg, gedaan wat ook gedaan moest worden

Super geholpen en zoals altijd top service

Zeer fijne garage met goed overleg

Deze keer ook weer super geholpen. Wat moet er echt gebeuren en wat kan nog wachten. Een bedrijf dat meedenkt met de klant en goed werk levert. Vaste klant hier. :-)

Keurig geholpen!

geweldig

Auto thuis opgehaald. Gebeld over de kosten. Werkzaamheden uitgevoerd conform de afspraken.

Super goed geholpen!

Ik ben eigelijks nog nooit bij zoon goeie garage geweest ze gaan super met je auto om en niet als je de auto terug krijgt dat je weer de hele tijd aan het boenen ben in de auto al met al super goeie garage!!!

Betrouwbaar

Altijd perfect service. Vriendelijk en zeer betrouwbaar. Auto werd keurig opgehaald en weer thuis gebracht, super blij mee

Super service

Snelle reactie op mijn vragen via mail , service bij grote beurt is top !

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.