Correcte service

Afspraken worden nagekomen Je wordt netjes op hoogte gesteld over de uitvoering van de werkzaamheden

top

Ben al ruim 20 jaar klant. top zaak , ga zo door.

Vriendelijk,prima,

A.p.k.een simpel iets voor een garage,en toch lijkt het of ik de beste klant van die dag ben,geweldig.

Onveranderd geweldig.

Persoonlijke en vriendelijke benadering van het personeel.

Altijd Deskundig en vriendelijk.

Bij binnenkomst wordt je direct herkent en weten ze waarvoor je komt. Je krijgt de juiste informatie over de werkzaamheden en er vindt overleg plaats als dat nodig is.

Prima geregeld zelfs met extra service

Was een via de ANWB geregelde brandschade. Auto bij Visser afgeleverd. Na vervanging auto nog nagekeken. Olie bijgevuld.. En met zeer redelijke kosten. Top.

Top Service!

Ondanks dat we rond sluitingstijd binnen kwamen met een motorstoringsmelding zijn we zeer vriendelijk en per direct geholpen. Zowel door de mensen bij de receptie als door de monteur.

Fijne eerlijke en snelle service!

De medewerkers zijn altijd eerlijk en vriendelijk. Bij een beoogde onderhoud - eerlijk advies wat wel/niet hoeft te gebeuren. Fijn voor het gevoel, en voor de portemonnee. En een mooie schone auto terug na een onderhoudsbeurt, als verassing! Dankjulliewel :)

Wederom goed bevallen!

Wederom goed bevallen!

Goed geholpen ondanks drukke tijden

Ben tussen kerst en oud en nieuw goed geholpen ondanks de onderbezetting en drukke tijd

vriendelijk snelle hulp

Topservice

Sinds vorig jaar overgestapt naar deze garage en alleen maar goede ervaringen.

Fijne mensen die mij een warm welkom gevoel geven.

Duidelijke communicatie naar een leek toe.

Deskundigheid, persoonlijk

Altijd deskundig. Fijne persoonlijke sfeer

Fijne service

Werd door visser zelf gebeld dat er onderhoud nodig is. Afspraak gemaakt. Auto word thuis opgehaald. Werd op de hoogte gehouden en auto werd weer thuis gebracht. Zo hoort service te zijn. Al jaren tevreden over Visser. Kan iedereen deze garage aanraden.

Een goede garage met goede service

Ik rijd nou al 2 jaar auto. Ik heb 1 jaar een oude Peugeot waar ik veel zelf aan deed daar hielpen ze me altijd goed mee met de onderdelen en andere dingen. Rijd nu een jaar een nieuwe en daar wordt ik weer goed mee geholpen.

Prima en snelle service

Tijdens de onderhoudsbeurt kon ik wachten in de showroom en onder het genot van een paar goeie bakjes koffie gewoon met mijn laptop aan het werk met een prima WiFi verbinding. Dat is zoals goede service hoort te zijn.

Onbetrouwbare dealer

Onbetrouwbare dealer. Verkoper en vestigingsmanager komen hun afspraken en beloftes niet na. Ze ontkennen alles en liegen glashard. Mijn advies: Koop geen auto bij deze onbetrouwbare dealer. Mocht je toch een auto kopen zorg dat alle afspraken op papier staan, mondelinge afspraken worden niet nagekomen. Maak altijd een screenshot van de opties en advertentie op internet. Bij mij ontbreken verschillende opties op de auto die wel vermeld stonden op de site. Je denkt met een "betrouwbare" dealer als Visser in zee te gaan, helaas van koude kermis thuis gekomen.

Heel tevreden

Werd goed geholpen(dank Rowinn) alles was goed geregeld.

Zeer tevreden en geheel volgens afspraak

Ik heb de auto weggebracht, er stond een gratis leenfiets voor mij klaar. Diezelfde middag was de auto alweer klaar.

Altijd top service!

Hey is altijd een prettige samenwerking. Er is goed overleg. En een geweldige service!

persoonlijk en meedenkend

zie bovenstaand zin

Respect voor leeftijd van auto en chauffeuse!

Juist omdat ik weet dat u en ik niet meer aan elkaar verdienen kunnen en uw service toch steeds perfect blijf, beveel ik Visser Automotive overal aan. Nog hartelijk dank voor de koffie en soep tijdens het wachten op de reparaties! Francien van Overbeeke TG PT-13

Servicegericht en informatief

De ontvangst bij de receptie is vriendelijk, ontspannen en deskundig. Het geeft een gevoel van je welkom voelen.

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.