prima!

prima!

Top garage

Vriendelijk personeel, ze nemen de tijd voor je. Olie moest bijgevuld worden en dat kon diezelfde dag nog. Met ongeveer een kwartiertje wachten was het alweer gebeurd. Het is een garage waar ik graag terug kom.

Prima geregeld

x

Vriendelijk, correct, zoals eigenlijk normaal zou moeten zijn maar het niet meer is

Gewoon goed

Netjes en attent naar de klant zeer hulpvaardig

Nadat mijn auto een beurt gehad heeft .was er vergeten te resetten. Ik meldde het aan de balie .er kwam gelijk iemand bij en heeft dit opgelost.toppie

Klantvriendelijk en goede service

Klantvriendelijk ontvangen en een snelle en nette service.

Goede service. altijd prijsopgave. zeer vriendelijk personeel.

Wordt altijd vriendelijk ontvangen. 6 dagen in de week. Koffie staat klaar. Zeer behulpzaam. Altijd telefonisch contact over de kosten.

Perfect geholpen

Van a tot z goed en vlot geregeld

prima ervaring.

Ben al jaren klant en tot nog toe altijd zeer tevreden geweest. Deze onderhoudsbeurt ook weer te vreden zoals deze is uitgevoerd.

Klantgericht en prettig in omgang

Meedenken met de klant en goede service

Zeer tevreden met onderhoud en APK.

Ik ben zeer tevreden met de afgesproken onderhoudsbeurt in combinatie met APK en navigatie-update. Een fiets stond klaar ter vervanging; kreeg in de loop van de dag een melding dat de auto weer klaar stond. De auto had ook een wasbeurt gekregen. Een vriendelijke medewerker presenteerde vervolgens een overzichtelijke rekening.

Tevreden

Al jarenlang goede service en prettige behandeling.

Zeer tevreden!

vakkundige vakmensen!

Topservice bij Visser

Altijd erg goed en vriendelijk geholpen. Service is geweldig, denken mee, helpen goed, geven advies Mijn auto loopt als een zonnetje al jaren.

Visser automotive denkt mee met de klant

Vriendelijk contact, transparant in de communicatie mbt uitgevoerde werkzaamheden. Denkt mee over kostenbesparing door alternatieven te bieden.

Prettig en vlot

Online afspraak gemaakt, kon snel terecht. Afhandeling erg prettig. Ben zeer tevreden

Topservice bij moeilijke opdracht

Bij een gecompliceerde storing in het navigatiesysteem onvermoeibaar gezocht naar een oplossing ! En die is er gekomen, waarbij de lasten eerlijk zijn verdeeld.

Het is heel prettig dat de auto thuis opgehaald wordt en weer thuis afgeleverd wordt en dat we gebeld worden als er iets gedaan moet worden wat niet noodzakelijk is maar wel aanbevolen wordt door de fabrikant.

geen problemen

Makkelijk dat de auto thuis opgehaald en weer thuisgebracht wordt door een monteur die in de buurt woont.

Keurig, klantvriendelijk en goede kwaliteit!

Zowel zakelijk als privé kom ik bij deze Peugeot dealer. Zeer tevreden!!

Prettig behandeld, het duurde iets wat langer dan verwacht maar alles naar wens afgehandeld

Over het algemeen een prima garage

Helaas heeft de reparatie niet geholpen en moet de auto opnieuw naar de garage.

prima afgehandeld

Communicatie is goed en ontvangst hartelijk

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.