Gewoon altijd goed

Afspraak maken, bandenwissel conform afspraak. Kopje koffie. Krantje lezen. Klaar.

Altijd eerlijk advies, Fijn een belletje met een update van de auto. & een gewassen auto terug, Top!

Bijna net zo goed als vroeger

Michiel bedankt voor jouw inzet

Mijn auto - bijna 5 jaar oud en weinig kilometers gereden - had een defecte airbag bloc. Ik kreeg, vanwege de leeftijd en kilometer stand van de auto, flinke korting

Heel prettig

Prettig

Top service

Nefkens visser staat altijd klaar voor zijn klanten met advies en hulp

Prima, onderhoud

Kort en duidelijk overleg over de staat van de auto

goed geholpen

duidelijk

Uitstekend geholpen

Prima bedrijf die doet wat het moet doen

Top service

Vriendelijk personeel, duidelijke informatie en eerlijk advies!

vertrouwd, deskundig en correct

Onderhoud volgens afspraak correct uitgevoerd.

Professioneel

Netjes en efficient

wederom prima!

Hier wordt met je meegedacht en dat is fijn!

wij zijn tevreden

Klantvriendelijk en betrouwbaar voor onderhoud word je altijd op de hoogte gehouden wat de kosten zijn zeer belangrijk

Toppers zijn jullie!

Goede behandeling en meedenkend personeel.

Visser Automotive is een mooi en net bedrijf. Afspraak verliep keurig op tijd. Koffie met een koekje aanwezig. Personeel denkt met klant mee. Mijn auto had na 1 jaar nog geen 4800 km gereden zodat het vervangen van het pollenfilter niet nodig was, werd netjes met klant gecommuniceerd. Personeel niet te beroerd om even een praatje te maken. Top.

Service, Service Service

Visser Automotive is enorm gastvrij en heeft naast oog voor de auto ook oog voor de klant. Je kunt wachten op de APK onder het genot van een kopje lekkere koffie in de showroom, waar je ook eventueel kunt werken. Voor de reparaties is mijn auto thuis opgehaald en netjes teruggebracht door een heel vriendelijke medewerker. Echt top.

Vriendelijke en vlotte ontvangst, rustige wachtruimte . Nette koffie hoek.

Van begin tot eind vriendelijk en adequaat

Het verbaast mij dat dit bedrijf alles uit de kast haalt om een 10 te halen. Bij het maken van de afspraak is men attent. Alle vragen worden opgelost, men is zeer vriendelijk. Geen vervelende verrassingen. Van vrienden hoor ik over dezelfde ervaringen met dit bedrijf.

Zoals altijd prettig geregeld

Fijne mensen

altijd goed

alles weer in orde en auto netjes gewassen. Het is maar een wasbeurt, maar dat is dan zoiets wat je wel kunt zien. Nieuwe remblokjes of iets anders is belangrijk qua veiligheid, maar zie je niet direct.

Goede communicatie, vlot werk

Er werd contact gehouden over de voortgang, en alles werd binnen de afgesproken tijd gedaan. Zoals het hoort, maar niet altijd bij elk bedrijf gebeurt. Ik kom hier graag weer terug.

goede service

Goede service en vriendelijk

goede expertise

Klantgericht, kennis van de werkzaamheden

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.