Goede service snel geholpen snel klaar

groot onderhoud aan de Peugeot Expert prima uitgevoerd

de garageprijs van bijna €100,00 excl. BTW voor een monteur voor he uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden is fors te noemen. het onderhoud aan de Peugeot Expert prima uitgevoerd.

Prima.

Goede service en alles naar wens verlopen

Prima services

Worden altijd netjes geholpen en niets is onmogelijk

Nette correcte, snelle en uitermate kundige garage

Positieve garage met kundige mensen.

Prima onderhoud

Echte aanrader!

prima bedrijf

doet gewoon goed wat gedaan moet worden

Klantvriendelijk

Goede en duidelijke beantwoording van de vragen van de klant.

Prima service en kwaliteit en kennis.

Afspraak is afspraak, tegen topservice !

Geen omkijken naar... Prettig en volgens afspraak APK en beurt uitgevoerd.

Een goede ervaring

De ervaring is goed

Uitstekende service

Ga altijd al hier naar toe voor de goede service en kwaliteit. Je wordt zeer goed ontvangen en je auto is in goede handen. Alles gaat in overleg.

Prima service.

Prettige garage

Deze mensen zijn altijd aller vriendelijkst en behulpzaam ook als je tegen sluitingstijd toch nog even je olie wil laten bijvullen.

Fantastisch geholpen

Plezierig

Goede communicatie

Nefkens Visser Peugeot - Prima Garage! Top Service!

Uitstekende receptie / begeleiding / toelichting op voortgang werkzaamheden / Chapeau

Snelle en correcte ontvangst en service

Ik kwam voor het eerst in deze garage. Werd keurig ontvangen om mijn auto te laten herstellen na schade en onderhoudsbeurt. Op de dag dat dit gebeurde zijn we keurig gebeld dat er nog meer moest gebeuren. o.a. 4 banden. Dat vind ik erg correct

Stekker startmotor los, binnen 24 uur verholpen. Beter kan het niet.

Wat niet nodig was, is ook niet gedaan. Top!

Er is gekeken naar de historie van het onderhoud. Daar ik niet veel rijd, was een uitgebreide beurt niet nodig. APK gedaan en een paar kleine dingen, waar van te voren contact over is geweest. Ik ben tevreden!

ik kwam voor een litertje olie en een lampje. Door Visser werd dit direct in de werkplaats geregeld.

Olie bijvullen en lampje verwisselen kan ik best zelf, vandaar dat ik alleen kwam om deze producten te halen. Door Visser werd meteen aangeboden dat zij dit wel wilden uitvoeren. En dat is direct gebeurt.

Snel, meedenkende en adviserend

Zoals hierboven

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.