Vriendelijk Transparant en moeiteloos

Ik had de mogelijkheid om twee dagen van tevoren online in te checken en mijn wensen kenbaar te maken. Dit gaf een heel helder beeld van wat ik verwacht en kon verwachten van hun. Na de diagnose kreeg ik een compleet overzicht met de geconstateerde gebreken inclusief foto's waarbij ik zelf kon bepalen wat ik wilde laten uitvoeren gewoon op mijn telefoon. Reparatie vakkundig uitgevoerd, goed op de hoogte gehouden omtrent de voortgang en een plezierige afwikkeling.

Geen kommentaar

De auto werd opgehaald en weer netjes teruggebracht

Netjes en snel geregeld

Volgens afspraak, klaar terwijl u wacht.

Goed geregeld en snel

Goede communicatie, vriendelijk en snel.

prima reparatie uitgevoerd

Helaas wordt mijn auto nooit gewassen als service en die van andere mensen die ik ken wel :(

Altijd goed

Een hele fijne garage en fijne medewerkers die altijd duidelijk zijn.

Uitstekend geholpen en advies, ondanks geen afspraak toch snel en met service geholpen

Goed gevoel

Heldere communicatie

Snel terecht kunnen. Heldere informatie over noodzakelijke en minder noodzakelijke werkzaamheden en daaraan verbonden kosten.

Goed geholpen en aardige mensen

Goed geholpen en aardige mensen.

Kom al 40 jaar bij Visser, dit zegt genoeg.

Prima geholpen door vriendelijk personeel.

Prima service!

Zeer tevreden!

goed en op tijd

prettige ontvangst en mijn Citroen rijdt nog soepeler

Top service

Goed en vriendelijk personeel.

er werd duidelijk gezegd wat er moest gebeuren

goed en deskundig geholpen

Gewoon Goed

Snel, efficiënt en zeer vriendelijke service.

Lekke band. Binnen 30 minuten weer op weg.

Goede service,op dejuiste tijd weer klaar

ben al ruim 40 jaar klant dit zegt denk ik genoeg.

Goede service.

Correct, snel, eerlijk en kwaliteit

Het was de eerste keer dat ik gebruik maakte van de diensten van uw diensten. Helemaal prima dus!

Goede ontvangst en service van Rob Zwart.

Wat wij merken in de Showroom dat het, stil en sfeerloos is en er geen brochure zijn. ( OUD ) Het is een heel groot verschil met vroeger. Pakt het op het moet zeker beter ( Klantvriendelijker )

Visser Automotive: al jarenlang betrouwbare uitstekende service

Duidelijke klantvriendelijke communicatie en de auto wordt perfect onderhouden.

Top service razend snel opgelost dank

Snel correct goed en vriendelijk geholpen

Auto was gewassen, wat ik niet had verwacht. Gratis updaten van navigatiesysteem, waarvoor echter, door tijdgebrek, nog een nieuwe afspraak moet worden gemaakt.

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.