prettig

alles prima en snel opgelost

goed bedrijf, denkt mee met klant en doet het werk zoals moet

heel goede ervaring

heb al veel nieuwe auto,s gekocht bij visser en altijd super behandeld

Probleemloze ervaring m.b.t. onderhoudsbeurt aan mijn auto.

De gehele afhandeling (afspraak, planning en uitvoering) ging uitstekend.

Ik zal het nooit beter treffen!

Geweldige service en communicatie. Ik voel mij gewoon verwend met deze "aan huis" service. Rob : hartelijk dank daarvoor.

Goede geholpen en voorgelicht

Goede service en een flexibel bedrijf

Ik ben goed geholpen, de communicatie was helder en de afspraken zijn nagekomen.

Goede en snelle service

Ik werd vriendelijk ontvangen. Een de tijd dat de beurt heeft gekost inclusief het wassen van de auto was zeer beperkt.

Topservice!

Werkplaats bezoek gereserveerd via internet. Op de 1 of anderewijze is dit niet in de agenda gekomen bij de receptie. Op het moment dat ik smorgens mijn auto wegbracht werd dit pas duidelijk. Toch wist de receptie met behulp van wat creativiteit mij er toch tussen te plannen. Als verrassing kreeg ik een leenfiets mee met trapondersteuning ipv een gewone leenfiets. Echt grandioos geregeld!

Niet alles wordt opgepakt.

Heb nu kapotte sleutel Ç

Goed, vlot en vriendelijk

Een exra pluspunt voor mij is, dat de auto voor de grote onderhoudsbeurt bij mij thuis opgehaald werd en ook weer bij mij thuis afgeleverd. Om 09.00 uur gehaal, om 16..00 uur weer terug!

Kreeg van te voren een mail met werkzaamheden die verricht zouden worden, echt fijn. Kon ook aangeven wat er nog meer moest gebeuren zodat alles op voorraad was en je dus niet langer hoeft te wachten. Ze kunnen bij extra werkzaamheden alles op tijd bestellen zodat ze het op voorraad hebben en alles gelijk kunnen doen

Vriendelijk en correct

Met name vinden wij dat de receptionist Michiel een pluim verdiend. Deze meneer ontvangt ons altijd zeer vriendelijk en correct

Heel goed geholpen, door. Ritwinnaar staal

Visser - Vertrouwd adres

Prima klantcontact, duidelijke communicatie en prima service.

Heel fijn bedrijf

Peugeot moest weer voor een beurt. Heel fijn dat je van te voren een overzicht krijgt van wat er moet gebeuren en welke werkzaamheden er aan komen en of je die al mee wil nemen bij de beurt. Daarbij zit een prijs indicatie wat ik persoonlijk heel prettig vind. De auto was binnen een dag klaar en zo kunnen we weer veilige kilometers maken. Top bedrijf met vriendelijk personeel.

Goede service, prettige samenwerking

Afspraak is makkelijk gemaakt en afspraken worden netjes nagekomen. Prettig zakendoen.

Keurig geholpen

Netjes ,vriendelijk en oplossingsgericht geholpen

Vertrouwde kwaliteit

Goede communicatie, eerlijk en redelijk over de kosten. Ik schrok even dat het Nefkens was geworden maar herkende Visser gelukkig nog steeds.

Prima geholpen met duideljike uitleg

Prima communicatie omtrent afspraak (reminder). Vriendelijke omgang en behulpzaam.

Uitstekende service, vriendeljjk Prima koffie

prima service

Het onderhoud zou mogelijk langer dan een dag duren, gezien de werkzaamheden en de hoeveelheid personeel ivm vakantie periode. Toch is het gelukt alle werkzaamheden dezelfde dag af te krijgen waardoor ik de auto eind van de middag weer kon ophalen.

Fijn

Wordt netjes op de hoogte gehouden. En afspraakjes afspraak

Fijne en duidelijke communicatie.

De afspraak liep zoals afgesproken, en dan de geweldige service van Erwin Buis die netjes de auto heeft opgehaald bij ons thuis, en de volgende avond weer op de afgesproken tijd op zijn plaats heeft gezet zelfs in onze garage! Super, in deze tijd valt deze service nog meer op . Nogmaals dank jullie wel.

Goede service én vakmanschap!

Zie hierboven

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.