Snel en correct

Band totaal aan gort. Peugeot assistance ingeschakeld en dezelfde dag hadden we onze auto terug. Hoe de band zo snel kon klappen is mij nog wel een raadsel. Na 11.000 km. Zou kunnen dat de band vanaf fabriek niet goed is geweest. Enige tegemoetkoming zou ik wel netjes vinden.

Super goed.

Mijn ervaring is gewoon goed. Omdat dit om een bedrijfsauto gaat heb ik besloten om voor mijn privéauto ook gelijk een afspraak te maken.

Super goed.

Prima service!

Net dat beetje meer dan gebruikelijk en standaard

Auto weer keurig in orde. Geen onaangename verrassingen en prima service.

Auto weer keurig in orde. Geen onaangename verrassingen en prima service.

In één woord, Geweldig!!!!!

Mijn ervaring was echt fijn en omdat dit een bedrijfsauto was heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor mijn privé auto.

In één woord, Geweldig!!!!!

Onderhoud geheel volgens afspraak en met meer net iets meer dan het gebruikelijke standaard werk.

Ze denken mee, stellen de juiste vragen en doen net iets meer dan gebruikelijk.

Altijd fijn als er niet moeilijk wordt gedaan als je om iets extra's vraag

Leasemaatschappij wil niet dat alles gedaan wordt maar wel fijn als er toch even naar gekeken wordt zonder dat daar meteen kosten voor worden berekend.

Altijd fijn als er niet moeilijk wordt gedaan als je om iets extra's vraag

Gewoon goed, zoals altijd!

Prima garage, makkelijk om een afspraak te maken. Vakkundige medewerkers. Op iedere vraag altijd een antwoordt. Klantgericht werken en meedenken.

Vriendelijk personeel met aandacht voor de klanten.

Werkzaamheden worden van te voren doorgenomen en een te verwachten kostenplaatje wordt besproken voorafgaande aan de onderhoudsbeurt. Eventuele onverwachte werkzaamheden worden ook eerst met de klant besproken en geverifieerd voordat de reparatie wordt uitgevoerd. Dus geen verrassingen achteraf.

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.