Gewoon helemaal goed !

Prima werk en TOP service

Prima service!

Geheel volgens afspraak uitgevoerd en heldere communicatie.

Was een zeer prettige ervaring

De communicatie was top, er werd nee gedacht met de klant en de service omtrent het onderhoud en de kosten waren goed. Alleen mijn ruitenwisser zijn ze vergeten te vervangen.

snelle afhandeling van het probleem...alle medewerking

Ik heb wéér TOPsercvice ervaren

Ik laat mijn oudere Citroën C3 al jaren onderhouden door (Nefkens) Visser. En ben al jaren een tevreden klant. Mede door jullie inzet kan ik nog lang genieten van deze oudere C3 automaat op gas (2004). Na deze winterinspectiebeurt rijdt hij weer als een zonnetje. Ook de laatste geluidjes in de 'voortrein' zijn er nu uit.

Veel service ontvangen

Online info zeer goed verzorgt. Heel prettig dat na analyse direct online informatie wordt verstrekt waarop direct opdracht kan worden verstrekt.

Uitstekende service

Uitgebreid reparatieoverzicht met welke werkzaamheden zijn verricht. Contact uitstekend.

top

Band kapot nog dezelfde dag gemaakt.

Zoals het hoort en beloofd is.

Prima ga zo door.

Klant vriendelijk en tijd nemen om mij iets uit te leggen

Ik ervaar een luisterend oor en de rust om iets aan mij uit te leggen als heel positief.

Prima!

Professionele en vriendelijke service. Top!

prima zoals gewend

goede voorbereiding, opgave vooraf, ontvangst en afwerking. Niet voor niets al meer dan 20 Peugeots aangeschaft, waarvan 14 bij Visser

Ik ben vriendelijk geholpen ik vond het alleen jammer dat ik niet persoonlijk gebeld ben over de dingen die moesten gebeuren aan mijn auto dat kreeg ik via een email in het verleden werd je altijd gebeld gr rico hop

Goede communicatie en snelle afhandeling

Topservice!

Prettige ontvangst en auto weer tiptop !

Zie boven

Vriendelijk personeel en snelle service.

Perfect!

Zoals altijd weer tevreden

Correcte service en prima uitvoering van de werkzaamheden.

Prima service.

Netjes en correct geholpen

Altijd goede service

Kwaliteit, meedenkend, vriendelijk. Kortom zeer tevreden!

Keurig geholpen

Keurig geholpen op korte termijn

Snel en correct

Band totaal aan gort. Peugeot assistance ingeschakeld en dezelfde dag hadden we onze auto terug. Hoe de band zo snel kon klappen is mij nog wel een raadsel. Na 11.000 km. Zou kunnen dat de band vanaf fabriek niet goed is geweest. Enige tegemoetkoming zou ik wel netjes vinden.

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.