Prima service!

keurige ontvangst. netjes mailen/ bellen bij bijzonderheden. Mijn auto stond weer vlot klaar.

prima service in goede en open sfeer.

Correcte informatie en ....een goede fiets te leenQ!!

Bij deze garage ben je geen nummer maar klant!

Ik werd vriendelijk ontvangen door Michiel en op mijn verzoek of ik mijn auto voor een bepaalde tijd kon terugkrijgen werd ik ruim voor dat tijdstip al gebeld dat de auto weer gereed stond. TOP

Ben goed geholpen, maar communicatie kon iets beter

Zie boven

Goed en snel geholpen

Er werd goed aandacht besteed aan mijn klachten

Gewoon goed

Zeer correct

Helder en fijn geholpen

Fijne mensen in een mooi bedrijf!

Prettige en service gerichte garage

Prettige omgang met de klant, duidelijk over de reparatie en vlot afgerond. Uitstekend!

Prima geholpen van aanmelden t/m de betaling .

Verrassend was dat de auto na de reparatie keurig gewassen was en zelfs binnen gezogen.

Vlotte service, ook na ter plaatse wijziging.

Had een afspraak om 10:00 uur, auto zou dan eind van de dag klaar zijn. Zelf had ik dit niet begrepen. Na minimaal overleg kon ik de auto al om half 1 weer meenemen, en hij was nog gewassen ook. Prima service !!!

Mijn auto, scheur in de ruit, moest snel gemaakt vanwege wintersportvakantie voor de deur. Men heeft goed meegedacht en via een andere, verder weg gelegen, dealer mijn auto gemaakt incl. gratis leenauto.. Top!!

Op tijd, correct en vakkundig

Op tijd, correct en vakkundig!

TOP!

Alles verlopen volgens afspraak. Zeer vriendelijk personeel!

hulpvaardig

vlotte (ophaal)hulp bij weigeren auto

Superservice

Altijd meedenkend en proberen de auto altijd zo snel mogelijk weer in orde te brengen ook bij onverwachte reparaties. Duidelijk overleg omtrent te verwachten kosten.

De eerste keer dat ik bij deze vestiging mijn auto heb laten keuren (APK). Ik ben naar deze vestiging gegaan na de sluiting van Nefkens Vathorst. Mijn eerste ervaring is positief: goede service, vriendelijk en duidelijk als het gaat om de keuring.

Zeer tevreden over de totale servicebeurt.

Van begin tot eind tevreden over de servicebeurt, van het reserveren, communicatie tot het uitvoeren van de beurt.

Prima, tevreden

Zie hierboven

Topgarage

Top garage met vriendelijk een meedenkend personeel.

Mickey en Rob zijn geweldig en de rest van de team jullie zijn toppers mag gezegd worden

Doei

Ik heb een goede ervaring gehad.

Ik ben tevreden over de geleverde service.

Fijne service en welkom gevoel!

Fijne service en welkom gevoel!

goed en snel geholpen

Goed ontvangen en het uitleg was prima. Auto volgens afspraak klaar.

Super gedaan top service

Goed en snel geholpen ,zeer tevreden

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.