Goed geholpen.

Pasje voor pech onderweg wordt niet meer geleverd moest nu extra voor betaald worden bij andere garages is dat er gewoon bij in.

Altijd prettig

Altijd vriendelijke ontvangst, gewoon een vertrouwd adres.

Weer ouderwetse service

Moest het nodige gebeuren aan mijn auto ivm emigratie... Alles stipt en volgens afspraak uitgevoerd. Duidelijke factuur, met alles inzichtelijk. Speciale dank aan Rob Zwart, Hans Kwakkelaar en Mees.

Goede service voor mijn 3008

Ik hoor mijn auto brommen en dat is een goed teken. We kunnen er weer tegen aan, waarvoor de auto bedoeld is. Tot volgend jaar... Nefkens Visser de Peugeot dealer van Nijkerk, heeft weer goede service verleed.

Goede service en dienstverlening

De prijs is wel hoog

Prettige omgang met klanten

Ik kreeg telefoontje dat kachelradiator is binnen .

Al jaren uitstekend

Altijd stipt

Werkzaamheden prima uitgevoerd en vriendelijke ontvangst.

Alles keurig zoals afgesproken

Altijd fijn als zaken lopen zoals je ze afspreekt. Goede service, alles op tijd klaar.

Klant vriendelijk

Klantenservice is prima

Zo als altijd uitstekend!

Garage Visser is niet bij mij om de hoek. Graag rij ik drie kwartier om onze auto hier in onderhoud te hebben. Waarom: 1. Grote klantvriendelijkheid en service. 2. Geen verrassingen maar duidelijkheid. 3. Er staat altijd vervangend vervoer en koffie klaar. 4. Onze Peugeot is in goede handen en staat altijd klaar alsof hij net uit de showroom komt. 5. Blij met deze garage!

Er wordt meegedacht.

De wagen was voor een APK in de garage en gelijk een onderhoudsbeurt. Onderweg naar huis een telefoontje van de garage dat de beurt nog niet nodig was. Dat is service en de medewerkers denken ook mee.

Correct en snel geholpen

Het probleem is keurig opgelost.

Het probleem is keurig opgelost.

Prima reacties , acties en cliënt hulp. Nefkens een gevestigde naam. Kan het goed met Visser samendoen.

Prettige ontvangst. Zowel aan de telefoon bij het maken van een afspraak als bij het brengen/halen van de auto. Auto stond keurig gewassen klaar en er werd uitgebreid uitgelegd wat er aan de auto is gedaan.

Snelle en goede service, met name van de werkplaats servicedesk

Ondanks onderbezette werkplaats toch een controle kunnen regelen

Vriendelijk personeel

Goed geholpen ben echt tevreden

Absoluut top service in de overtreffende trap.

Afgelopen week begon er een lampje te branden van mijn Adblue i.c.m. met een motor storing. Helaas had mijn garage geen tijd om op korte termijn de auto uit te lezen. Best spannen want ik zou over een aantal dagen met de auto op vakantie gaan. Gelukkig kon ik wel terecht bij Nefkens Visser in Nijkerk. Daar werd al snel geconcludeerd dat de Adblue pomp kapot was en vervangen moest worden maar…..dat deze niet op voorraad waren. De lease maatschappij werkte ook niet echt mee. Geen vergelijkbaar vervangend vervoer. Daar ging mijn vakantie! Wat er toen bij Visser gebeurde kan ik nog nauwelijks bevatten. Ik kreeg voor de vakantie Van Visser een 308SW Nieuw model mee. Maar hoe zit dat dan met de dak dragers voor mijn dakkoffer? Geen probleem, ik heb wat rond gebeld en er ligt een set voor je klaar in Eindhoven. Of ik die zelf met de auto kon ophalen? Tuurlijk. Zelf monteren was niet nodig. Kom ze maar brengen dan zetten we ze er op. En zo zit ik nu 10 minuten aan de koffie. De auto staat, gewassen en wel, met gemonteerde dak dragers klaar voor de deur. Bedankt Nefkens Visser Nijkerk dat jullie alle zorgen hebben weggenomen en wij met een gerust hart op vakantie kunnen. Absoluut top service in de overtreffende trap.

Persoonlijk en klantgericht

Prettig bij alle contactmomenten. Vakkundig en transparant.

snelle service

snel geholpen, vriendelijk

Prettig

snelle service, alles werd in een keer goed gerapeerd

Mijn reparatie werd snel en vakkundig gedaan. een echte aanrader, ook voor de wat oudere Citroen zijn zij een aanrader.

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.