Absoluut top service in de overtreffende trap.
Afgelopen week begon er een lampje te branden van mijn Adblue i.c.m. met een motor storing. Helaas had mijn garage geen tijd om op korte termijn de auto uit te lezen. Best spannen want ik zou over een aantal dagen met de auto op vakantie gaan. Gelukkig kon ik wel terecht bij Nefkens Visser in Nijkerk.
Daar werd al snel geconcludeerd dat de Adblue pomp kapot was en vervangen moest worden maar…..dat deze niet op voorraad waren. De lease maatschappij werkte ook niet echt mee. Geen vergelijkbaar vervangend vervoer. Daar ging mijn vakantie!
Wat er toen bij Visser gebeurde kan ik nog nauwelijks bevatten. Ik kreeg voor de vakantie Van Visser een 308SW Nieuw model mee. Maar hoe zit dat dan met de dak dragers voor mijn dakkoffer? Geen probleem, ik heb wat rond gebeld en er ligt een set voor je klaar in Eindhoven. Of ik die zelf met de auto kon ophalen? Tuurlijk. Zelf monteren was niet nodig. Kom ze maar brengen dan zetten we ze er op. En zo zit ik nu 10 minuten aan de koffie. De auto staat, gewassen en wel, met gemonteerde dak dragers klaar voor de deur.
Bedankt Nefkens Visser Nijkerk dat jullie alle zorgen hebben weggenomen en wij met een gerust hart op vakantie kunnen.
Absoluut top service in de overtreffende trap.