Snelle en deskundige hulp

Snelle en deskundige hulp

Snelle afspraak alles goed geregeld

Zo als altijd alles snel en goed geregeld vriendelijk personeel en goede service

Prima service.

Ben tevreden over de service en klant vriendelijkheid. Misschien wel iets sneller de klant informeren hoe laat de auto klaar is.

perfect geregeld

alles volgens afspraak en snel klaar voor een klein bedrag

Vriendelijk personeel

Ik heb alleen 1 minpunt ik had daar een leen auto vandaan voor 36 euro per dag mijn eigen auto is 2 uurtjes voor onderhoud daar geweest maar ik moest even goed 36 euro voor de leenauto betalen ik vind dat ze dan een ander tarief moeten doen ik was eerder altijd met de auto in amersfoort bij nefkens en daar deden ze dat wel dus waarom bij jullie dan niet

Alles volgens afspraak

Met prima voorstel prettig geregeld.

Keurig alle afspraken nagekomen.

Keurig alle afspraken nagekomen. Prijs conform afspraak.

De snelle voortreffelijke hulp.

Zaterdagavond 15 april jl is ons voertuig in ons bijzijn door een bergingsbedrijf bij Visser Nijkerk neergezet. Ik had (nabij Lunteren) de rechter achter band stuk gereden en het probleem was niet ter plaatse te verhelpen. Maandag ochtend 17 april was ik al vroeg bij Visser Nijkerk om het probleem voor te leggen. Zij hebben dit voorval voor mij binnen ander half uur helemaal in orde gemaakt.

Nog steeds een Visser ervaring.

Persoonlijk, vertrouwd en conform afspraak.

Meegedacht!

Bij een kapotte veiligheidsgordel, werd ik gebeld zodat ik kiezen voor een gebruikte, goedkopere of een dure nieuwe. Fijn meegedacht om de kosten te beperken. Boven verwachting.

super!!!!!!!

rustig en een goed gevoel

gewoon goed geregeld

service zoals de klant verwacht

Prima.

Helemaal Top !

Uitstekend geholpen

Deskundig en correct

Afspraken zijn nagekomen

Vriendelijk, vlot en de koffie staat altijd klaar!

Bij bandenwissel, toch nog even de vloeistoffen gecontroleerd, zonder te vragen. Dat voelt fijn!

Storing goed opgepakt, onderdeel moest besteld worden maar is na binnenkomst vlot vervangen.

Klantgericht!

Goed voorgelicht en prima afgewerkt

De wachttijd was erg lang.

Er moest erg lang gewacht en hierover werd ook niets (tussentijds) over gezegd.

Vlotte en deskundige behandeling en afhandeling

Professioneel

Top service

Alles volgens afspraak geleverd en meedenkend!!

Servicegericht

Ik kom al jaren bij Visser in Nijkerk, ze denken graag mee. Ze houden zich aan afspraken, auto wordt top verzorgd en onderhouden. Ook als wilt of moet wachten is er genoeg ruimte om te kunnen werken of gewoon wat te lezen.

Betrouwbaar verzorgd bedrijf

Behalve een communicatiefout tussen balie en werkplaats waardoor mijn wachttijd langer werd, goede ervaring.

Hoge kwaliteit en klantgerich

Alles klopt . De afspraken de communicatie , de service. En dat ook als je met n 10 jr oude gedeukte 107 komt .

PRIMA GOED ADVIES

ZIE HIER BOVEN

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.