Prima garage, prima service.

Alles liep gesmeerd !

Ja

Goede afhandeling van de winter/zomerbanden

Goede afhandeling van de winter/zomerbanden

Prima (hou op met dit soort verplichte onzinvragen! Dat wordt een reden om negatief te gaan scoren!)

Adequaat geholpen

De medewerkers van Emerpark Hilversum zijn meedenkend en meewerkzaam om onze bedrijfswagen op de weg te houden.

Goede service en aardige mensen!

Optimaal en vriendelijk geholpen

Prettige , vriendelijke en snelle service

Telefonisch , prettig geholpen. Aan balie, goede voorzorgsmaatregelen ivm Corona. Fijne service voor vervangend vervoer als het nodig is.

Gewon fijne garage

onze auto’s gekocht bij emerpark hilversum en al jaren in onderhoud Altijd vriendelijk te woord gestaan en gezellig praatje Kennen hun klanten , echt top

Franciscusweg 4

1216SK Hilversum

06 51 10 64 02

Over Emerpark Hilversum

Nefkens is de Citroën dealer in de regio Midden Nederland. Met 15 vestigingen is Nefkens de grootste Peugeot/Citroen dealer van Nederland. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant.