Goede service en uitvoering werkzaamheden

Basisbeurt van de C3 is goed uitgevoerd. Vanwege Corona is mijn auto opgehaald en gebracht. Fijne service.

Rimpelloze grote servicebeurt

Over extra reparatie (voortijdige vervanging multiriem) werd keurig tevoren gecommuniceerd en om akkoord gevraagd. Auto keurig gewassen en gezogen terug gekregen.

Keurig gedaan

Snel en correct uitgevoerde onderhoudsbeurt. Auto was onverwacht ook geheel schoongemaakt. Keurig

Word altijd prima geholpen de service is echt goed!

meer dan uitstekend

Heel fijne service en de auto zag er ook weer veel mooier uit, daarvoor heel veel dankbaarheid

zeer prettig geholpen

en bruikbaar advies gekregen.

Prima, zoals gewoonlijk

Goede afspraken, vlotte behandeling.

Hartelijke service

Ik ben voor de eerste keer bij Emerpark Hilversum voor de servicebeurt omdat de garantie termijn bijna afloopt Ik had een vraag over het SOS knipperen langdurig. Hij heeft het in het begin niet gedaan en er brand dan een groen ledje. Dat brand nu helemaal niet meer en was bijna thuis in Naarden toen het rode ledje doofde. Ik wil hier graag een juist antwoord op hebben

Ondanks de beperkingen die er nu zijn ben ik gastvrij ontvangen

Goed geregeld !!!!

Fijne ontvangst, prettig personeel. Alles netjes geregeld en na het vervangen van de winterbanden voor de zomerbanden weer naar huis. Dit alles met een nette en vlotte afhandeling

Top service door top medewerkers

Mijn nieuwe email adres is [email protected]

Aardig gastvrij en goede uitleg

zeer klantvriendelijk

Wordt altijd perfect geholpen.Kan ook altijd om advies vragen.

Gewoon goed!

goede service, duidelijke afspraken

Kom al jaren bij deze garage. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en men denkt goed mee over evt. oplossingen, eerlijk advies.

Prettig geholpen

Aardige mensen en de auto is goed nagekeken.

prima service

nu wij in volledige quarantaine zitten is de haal- en brengservice een uitkomst. Iedereen werkt er loyaal aan mee.

Super 👌

Auto heeft zijn eerste beurt gehad precies in de vooraf afgesproken tijd. Leuke bijkomstigheid was dat de auto van binnen en buiten ook schoon gemaakt was.

Vlot, vriendelijk en deskundig

De auto gekocht bij Eemerpark en ook het onderhoud aan hen toevertrouwd. Terechte keus blijkt. Goede service, snel en vriendelijk. Servicebeurt goed uitgevoerd in korte tijd. Kon er op wachten. Auto ook schoon en netjes weer ontvangen. Aantal service-updates aan systeem nieuwe afspraak voor gemaakt omdat ik er nu zelf geen tijd meer voor had maar zij voeren dat later kosteloos uit.

positief

Auto binnen en buiten gewassen. Top zie nu wel dat op factuur bedragen zijn ogenomen voor vervanging kentekenlamp. Is toch gratis voor citroen assistance cardhouder??

Altijd vriendelijk en meedenkend team.

Receptie toppers!!!! Schone omgeving. Wachten met lekkere koffie. Gebruik van Wifi stelt je in staat om zakelijke e-mails te lezen en behandelen. Een reden temeer om Citroën te rijden.

Prima Service

Service was uitstekend, werd direct ingespeeld op telefoontje waar ik over belde en ook opgepakt.

De werkzaamheden zijn snel en goed uitgevoerd.

Men ging met zorg om met mijn aanwezigheid in de showroom. Men hield rekening met de op dit moment geldende regels en beperkingen. Aangezien er al een klant aan de leestafel zat en ik niet naar buiten wilde werd mij een een andere zitplek gewezen. Heel prettig.

Geweldige service

Meedenkend, vriendelijk, duidelijk, goed bereikbaar

Franciscusweg 4

1216SK Hilversum

06 51 10 64 02

Over Emerpark Hilversum

Nefkens is de Citroën dealer in de regio Midden Nederland. Met 15 vestigingen is Nefkens de grootste Peugeot/Citroen dealer van Nederland. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant.