Helpen vriendelijk en prettig

Prima geholpen

Volgens afspraak

Zoals altijd een uitstekende en vriendelijke bediening

Gekomen eerst voor een lekke band die snel werd gerepareerd, en week erna voor onderhoudsbeurt ook prima geregeld in deze coronatijd!

Heel goed!!!

Heel zorgvuldig en vriendelijk was mijn bezoek bij de garage

Heel goed

Aan de balie word ik vriendelijk te woord gestaan. Mijn auto was zelfs gewassen .

Zeer netjes en behulpzaam

Keurig geholpen . Er werd netjes gekeken / mee gedacht naar aanleiding van mijn vraag.

Kan beter

Kwam voor een beurt ben er 3 keer voor terug geweest en nu moet ik nog een keer terug komen voor vervanging van 3e remlicht. Ik heb aangeven na de beurt dat de auto links voor aanloopt ben er voor terug gekomen zou verholpen worden heeft niet gewerkt. Ik heb een nieuwe afspraak moeten maken voor de vervanging van een snaar die niet op voorraad was heb ik opnieuw aangegeven dat de auto nog steeds aanloopt linksvoor en dat doet ie nog steeds ook zijn jullie moeilijk bereikbaar via de telefoon moet een heel menu aanhoren. Nu moet de auto in juni gekeurd worden zal tegen die tijd dat 3e remlicht binnen zijn ? Ook mag er best wel een kopje koffie aangeboden worden als je moet wachten

redelijk

Altijd zeer goede en vriendelijke ervaring

Top !

uitstekend

zie bovenstaand

Vriendelijk en profesioneel

Contact verloopt soepel, er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant en zodra ze iets onverwachts tegen komen nemen ze hier eerst contact over op voordat ze hier mee verder gaan. Hier worden verschillende opties geboden indien die mogelijk zijn zodat je de voor jou meest passende route kunt kiezen.

prettig en meedenkend

Al sinds een flink aantal jaren de ontvangst bij de receptie als warm ervaren waarbij mede door het meedenken vertrouwen is

Goede service en luisteren naar de client

De service is snel uitgevoerd, met een aantal zaken erbij die ik niet had verwacht, zoals het updaten van mijn navigatie. Daarnaast werd er naar mij geluisterd en hebben ze dat probleem ook verholpen. Ik ben tevreden.

heel goed

Mijn eerste afspraak was ik vergeten, geen probleem. De ontvangst is altijd vriendelijk en correct. Kan niet beter!

Zoals gewoonlijk prettige ontvangst en zeer tevreden over het geen wat moet gebeuren

Zie boven

Ze werken snel en zijn aardig.

Goede service.

Prettig geholpen. Op de hoogte gehouden van eventuele reparaties. En het kostenplaatje dat daarbij hoorde.

niks te klagen. en een prima vervangende auto meegekregen

niks te klagen. en een prima vervangende auto meegekregen

Ik had telefonisch een afspraak gemaakt en werd vriendelijk te woord gestaan, en de airco werd bijgevuld en ik kon er op wachten . En tijdens het wachten genoten van een heerlijke koffie

Complete zorg, goede zorg voor juiste prijs

Afspraken maken is flexibel, altijd vervangende fiets beschikbaar, er wordt goed geluisterd naar de klachten en de service is top. En alles voor een goede prijs.

Dik in orde

Auto gebracht voor onderhoud en eerste APK. Leenwagen mee gekregen. Prima geregeld.

To the point afhandeling, soepel proces

Nette afhandeling, binnen de afgesproken tijd. Auto keurig afgeleverd.

Prima geholpen

Prettig contact Mooi schone auto terug

Goede contacten, prima service Auto weer keurig schoon afgeleverd

Alles perfect in orde.Zeer accurate werkzaamheden.Afspraken waar je op Kung bouwen.

Mijn era ring is dat in al die jaren altijd alles nagar wens. Verlopen iszeer prettige medewerkers. Prettige manlier van omgaan en een geweldige service.

Franciscusweg 4

1216SK Hilversum

06 51 10 64 02

Over Emerpark Hilversum

Nefkens is de Citroën dealer in de regio Midden Nederland. Met 15 vestigingen is Nefkens de grootste Peugeot/Citroen dealer van Nederland. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant.