Prima jaarlijkse controle.

Jammer dat de onderdelen niet allemaal op voorraad waren ,waardoor we een paar dagen later terug moesten komen. Wel prettig dat we de tweede keer gebracht en gehaald werden . ( Dankzij de lekke band van de leenfiets)

TOP SERVICE !!!!

Bij Emerpark Amersfoort pas een gebruikte Citroen DS3 gekocht. Kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen. Welk bedrijf rijdt meer dan 500 kilometer om een paar schoonheidsfoutjes aan de auto op te lossen. Alle punten zijn perfect opgelost en wij kunnen echt zeggen dat we bij geen enkel autobedrijf in ons verleden zo'n service hebben gehad. Ga zo door en nogmaals dank voor al jullie hulp.

Top Kwaliteit!

Prima geholpen door de medewerkers en monteur!

Heel erg goed

Correct en volgens afspraak

Auto gebracht voor een servicebeurt. Makkelijk contact, correct gedaan binnen een goede tijd. Geen enkele klacht dus.

Voel me haast teveel en tot last, serviceverlening? Wat is dat eigenlijk?

Leenauto ("nee dat is een huurauto") niet af getankt door vorige gebruiker (al de derde keer dat ik dit meemaak). Oververhitte receptie/service medewerker die op belerende toon laat weten dat het vakantietijd is en dat het druk is ("dus ik zei u toch dat ik u zou bellen als de auto klaar is"). Vragen stellen en antwoorden krijgen waarbij ik zo mijn twijfels heb. Ik betaal een serieus bedrag dus ik wil ook graag serieus behandeld worden. Zou dus zo maar kunnen dat mijn auto niet de aandacht heeft gehad die het normaal zou krijgen, vanwege de vakantie en onvoldoende personeel? Die indruk wekt het bij mij.

Helemaal prima en super geholpen!

Alles helemaal prima gedaan.

Goed en deskundig geholpen

Super dat ik een zonder iets te vragen vervangend vervoer kreeg aangeboden

Mensen zijn vriendelijk. Alleen telefoonisch verkeer vind ik niet zo prettig duurt lang voor er opgenomen wordt.

Tevreden

Mijn auto bracht ik voor een grote beurt. Ik vroeg vooraf wat er werd vervangen en of er ook naar de banden en remmen gekeken kon worden. Na afloop werd er gezegd dat bij de volgende beurt de remmen en remschijven vervangen moeten worden. Ik kreeg geen info hoe de staat van de banden was. Een beetje jammer. Ga er van uit dat ze nog goed zijn. Voor de rest was het prima.

Vanuit Groningen een afspraak gemaakt met Emerpark in Amersfoort. We werden daar vriendelijk ontvangen. Rustig en fijn geholpen door Theo Smits. Dit gaf ons een goed gevoel. Alle tijd en aandacht voor de klant. Dat hebben wij wel eens anders ervaren. We zijn nu trotse eigenaars van een Citroen C4 cactus. We kunnen deze dealer van harte aanbevelen. Zeker de moeite waard. Topzaak!

ze herkennen je auto!

Ik kwam een bestelling ophalen en de receptie-medewerker zag mij parkeren en nam de bestelling direct mee naar de receptie balie. Dan voel je ontzettend welkom.

Duidelijk

Duidelijk en goed

Kleine dingen snel geregeld

Mijn AdBlue bijvullen! Sleutel afgeven, koffie pakken (met een koekje) even kijken wat er in de showroom staat en voor je het weet kun je weer verder rijden.

Vriendelijke mensen, fijne communicatie, duidelijk over wat er moet gebeuren en wat dat kost en er wordt waar mogelijk rekening gehouden met wensen.

Vriendelijk en deskundig personeel

Zoals altijd gastvrij ontvangen. Door deskundig personeel duidelijk voorgelicht en geholpen.

Persoonlijk contact en goede service

Onze auto kreeg een beurt en het was tijd voor de APK..beide kon in 1x...over de kosten werd netjes gebeld en gerepareerd kregen wij de auto dezelfde dag nog terug..top!

prima op tijd geholpen

zie boven

Klanttevredenheidsonderzoeken zijn waanzin

Mijn camper is in onderhoud bij Citroen Emerpark. Op zich ben ik goed geholpen, maar het belangrijkste moet nog komen. De reparatie van de versnellingsbak. Gast dat snel en goed geregeld worden? Waarom dan nu al dit gez....? Waarom niet eerst kijken wat er is gebeurd? Waarom een onderzoek omdat het zo goed staat? Kijk eens wat er is gebeurd. Het word ik niet goed van! Nu een keuze moeten maken om aan te bevelen of niet. Stel dan open vragen! Weg met deze vorm van klanttevredenheid onderzoeken!

aardige medewerkers

Alles gebeurde conform de afspraken

goed en constructief

meedenkers en zeer professioneel

Prima geholpen, zoals altijd!

Zat wel vlak bij lunchende collega's die het over ex-collega's hadden en over andere locaties.. weet niet of ik die info had mogen horen tijdens het wachten..

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Een autobedrijf waar ze voor je klaar staan! 1 tip als je de auto opkomt halen bespreek met de klant wat ze hebben gedaan aan je auto.

Hanzeboulevard 24

3825PH Amersfoort

06 51 10 64 02

Over Emerpark Amersfoort

Emerpark is de Citroën en DS autodealer in de regio Midden Nederland. Het autobedrijf bestaat uit twee jonge en dynamische Citroën autodealerbedrijven in Amersfoort en Hilversum en een DS Salon in Amersfoort. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant.