Het was Ok

Ik heb eigenlijk 2 concrete ervaringen: 1: in het weekend geen receptie (ik had toen tijd om fysiek langs te komen en een afspraak in te plannen) 2) tijdens het wachten was het de “schoonmaker/monteur” die mij een kopje koffie aanbood…. Maar uiteindelijk was de beurt in 1,5 uur afgerond…dus het was Ok…

Zeer correcte en nette afhandeling

Ondanks het niet geheel kunnen repareren van de auto is gezocht naar een goede oplossing. Nogmaals bedankt

Prima garage met fijne service!

Ik heb een privé lease auto waarbij het onderhoud gebeurt bij Emerpark. Ze staan daar altijd voor je klaar en zijn altijd vriendelijk. Het enige is dat bij het maken van een afspraak het soms niet goed gaat. Je kan dit via de telefoniste doen of via de balie. Via de balie gaat het altijd goed maar dan nog kan het zijn dat je een bevestiging ontvangt via de mail op de andere dag.

Vakbekwaam vriendelijk en meedenkend

Volledig vertrouwen in de garage volg adviezen over onderhoud en eventueel vervanging daardoor direct op.

Snel en vriendelijk

Zie boven

uitstekende service

fijne bediening !

Binnen 1,5 uur bandenwissel en apk, super gedaan

Een hele correct dealer

Altijd vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend

Zie hierboven

prettig

prettige ontvangst, correcte dienstverlening

prima. Genoeg aandacht. Prettige sfeer

Zie boven

Klantvriendelijk personeel

prima ontvangst bij de receptie +bij bandenwissel check op aantal punten.en.

zie hierboven.

Communicatie met de klant is erg goed

Deze service afspraak is prima verlopen. Wij werden heel efficiënt op de hoogte houden en het was heel fijn om een gedetailleerde rapport te ontvangen voordat wij de auto konden ophalen

Top service

Ze zijn altijd vriendelijk, werken netjes. Afspraak was niet goed binnengekomen , maar hebben dit keurig opgelost.

Heel correct en vriendelijk

Ik had gebeld , werd vriendelijk geholpen en snel.

Nooit klachten.

Altijd prima onderhoud.

snel en vakkundig geholpen

Vriendelijke vakmensen die mij al meer dan 12 jaar als klant aan hun bedrijf hebben kunnen binden.

Prettig geholpen

Top geregeld

Super snel en top geregeld bij het onderhoud van mijn auto zeer tevreden

Plezierige en efficiënte afhandeling van mijn beurt

!!

Correct geholpen.

Correct geholpen.

net bedrijf goede klanvriendelijkeheid

denkt mee in goedkopere oplossingen

Auto weer helemaal top.

Een auto is een kostbaar bezit. Met de grote beurt is de autoweer helemaal in orde voor de volgende 15.000 kilometers. Goed is ook dat de veiligheid is meegenomen in de beurt.

Prima!

Hanzeboulevard 24

3825PH Amersfoort

06 51 10 64 02

Over Emerpark Amersfoort

Emerpark is de Citroën en DS autodealer in de regio Midden Nederland. Het autobedrijf bestaat uit twee jonge en dynamische Citroën autodealerbedrijven in Amersfoort en Hilversum en een DS Salon in Amersfoort. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant.