Keurig netjes geholpen

Mijn afspraak inplannen ging super makkelijk . Reminders werden keurig verstuurd. Ik heb mijn afspraak zonder problemen kunnen verzetten heel flex top. Uiteindelijk keurig op de hoogte gehouden van de actuele zaken die hersteld mosten worden. Ik ben een tevreden klant

Reparatie vlot uitgevoerd

Betrof pompje ruitensproeiervloestof. Lampje parkeerlicht ook vervangen.

Prima geregeld en duidelijk ook feedback van vorige keer nu volledig verwerkt. Mooi!

Deze reparatie duurde buitensporig lang!

Toch wel positief, hoor.

Heel klantvriendelijk geholpen

Heel klantvriendelijk en snel geholpen al was het voor mij de eerste keer bij jullie

snel en goed

van afspraak maken t/m uitvoering soepel en snelle afhandeling. grt

Wij belden omdat wij een lekke band hadden, bleek achteraf een schroef in te zitten, we waren op vakantie en in de buurt van Amersfoort, kreeg gelijk een aardige telefoniste/medewerker aan de lijn die direct alles vlot oppakte en gelijk een afspraak kon plannen. Bij de garage aangekomen , vriendelijk ontvangen, met koffie. Na ca.25 min was band gerepareerd! TOP!

Goed maar wel schrikken

Zoals eerst grote beurt met apk maar watik zeker niet zag met schoonmaken blek in 1 lamp een schuurtje

prima behandeling

ik kon gebruik maken van ebike van de garage om naar huis en later weer naar de garage te gaan om de auto op te halen. de uit te voeren werkzaamheden werden met mij overlegd met inbegrip van de kosten van de reparaties/ preventieve acties Bij afrekening bleek dat de kosten van vervanging drijfriem (?) onder de garantie vielen, dank zij actie van de garagemedewerkers.

Prima service. En ik kon er op wachten wat ik altijd wel prettig vind.

Onderhoudsbeurt en APK netjes uitgevoerd

Werkzaamheden netjes uitgevoerd. Onderhoudsboekje netjes ingevuld. Goede communicatie. Digitaal systeem voor overzicht werkzaamheden en toestemming verlening met foto’s erbij werkt erg mooi en is informatief! Helaas niet alle problemen opgelost. Zo werkt het start-stop systeem niet meer en moet er nog een oplossing komen voor de problemen met de radio/navigatie/telefoon

efficiënt

Ter plaatse werd een afspraak doorgesproken, met wat er moest gebeuren. De afspraak werd vlot gemaakt. Op de controle dag werden alle punten netjes afgewerkt. Bij ophalen was de rekening met overzicht klaar. Vlot, netjes en efficiënt.

Snelle klantvriendelijke, klantgerichte service

Elk contact heb ik tot nu toe een fijn en effectief contact; zowel qua gesprek, als qua handelingen en afhandeling. Mijn uitgangsgedachte is: ik rij de auto, zij onderhouden die voor mij (en - helaas - dat betaal ik dan weer ;-) )

super goed

isgoed

Bandenwissel

Wij laten al jaren de bandenwissels bij U uitvoeren. Ik zou het netjes vinden als de velgen/wieldoppen een "doekje" krijgen na de montage.

Goede en vriendelijke service.

Betrouwbaar en zorgt ervoor dat ik Citroën blijf rijden.

Goede service, handig diagnose systeem

Handig diagnose systeem inclusief foto’s

Twijfel

Bij de 1e afhaal afspraak kwam niemand opdagen en heb toen gebeld. Persoon a/d lijn wist niet waar de persoon was die de auto moest ophalen. Na enige tijd bleek die persoon ziek te zijn. Had graag eerder een berichtje gehad. Bij de 2e afspraak een week later was het goed voor elkaar. Dus ipv 5* nu 4*.

professioneel gedaan!

mijn banden zitten er weer prima op!

Goede en vriendelijk service

Omdat ik al een tijdje had gewacht en de auto nog niet klaar was kreeg ik zonder kosten een auto mee voor het weekend. top!

werd heel prettig geholpen en der service was goed

werd heel prettig geholpen en de srvice was goed

Duidelijke afspraken en info over de service beurt van mijn auto.

Goede service , vriendelijk personeel.

betrouwbaar en eerlijk

betrouwbaar en eerlijk

Heldere diagnose en communicatie. De auto ook weer schoon gewassen en gezogen terug ontvangen!

Fijn geholpen

Gezellig ontvangst. Fijn geholpen. En heel snel ook.

Hanzeboulevard 24

3825PH Amersfoort

06 51 10 64 02

Over Emerpark Amersfoort

Emerpark is de Citroën en DS autodealer in de regio Midden Nederland. Het autobedrijf bestaat uit twee jonge en dynamische Citroën autodealerbedrijven in Amersfoort en Hilversum en een DS Salon in Amersfoort. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant.