Prima garage. Ben al jaren klant

Als bovenstaand

Alleen voor de apk en een paar kleine dingen geweest.

Keurig en correct geholpen. Volgens afspraak op tijd weer gereed.

goed en snel geholpen

Altijd vriendelijk en rustig, altijd klantgericht en serviceverlenend. Meedenkend als er een probleem of probleempje is. Betrouwbaar en prettig.

zeer goed en goed geholpen.

het personeel van de werkplaats dacht goed mee voor een bij passende oplossing. werd snel/goed geholpen

Fijn bedrijf

Ze nemen de tijd, erg vriendelijk, auto netjes afgeleverd

Goede service tegen een redelijk tarief

prettig en compleet

De onderhoudsbeurt van mijn wagen werd prettig en compleet uitgevoerd, er werd geluisterd naar mijn wensen en die werden stipt uitgevoerd. Puik!

Het duurde even, maar dan heb je ook wat!

Een grote verrassing. De spiegelkast van mijn C1 moest vervangen worden, die had een muurtje geraakt.....oeps. Maar toen ik voor onderhoud en plaatsen van de spiegel bij de dealer was, bleek er een blauwe kap geleverd te zijn. Mijn spiegelkappen zijn toch echt rood. Er gingen weken voorbij, mede door COVID-19, toen ik maar weer een mailtje waagde. Ik werd gelijk gebeld. Er was weer een verkeerde kleur binnengekomen. Het was niet duidelijk wat de kleur van mijn spiegel was. Uiteindeljk ben ik zelf naar de schade-expert gereden, die de kleur gescand heeft. Een week later reed ik weer naar Baarn, om de juiste kleur spiegelkap te laten plaatsen. Het kost wat moeite (en tijd) en een factuur (eigen schuld) ;-) maar...dan heb je ook wat. Complimenten voor Lise die me keurig op de hoogte hield en natuurlijk voor iedereen dat het uiteindelijk gelukt is!

Heel goed

Attent correct persoonlijk snel geholpen lekkere koffie. Niet alleen de mannen achter de balie maar al het personeel.

Afspraak gemaakt voor werkzaamheden die niet kunnen worden uitgevoerd

Vanwege praktische reden advies gekregen om mijn DS naar Hilversum te brengen. Bij ophalen in de avond kreeg ik de boodschap dat de benodigde updates niet zijn uitgevoerd omdat Hilversum niet over de juiste middelen beschikt om een DS te onderhouden. Ik heb hierover overdag geen telefoontje gehad en pas bij ophalen wordt dit als boodschap mee gegeven ("volgende keer naar Amersfoort, want hij is niet klaar"). Per saldo is de beurt dus niet uitgevoerd en moet hij alsnog naar Amersfoort. De optie Hilversum bestond dus niet, dat is beter om van te voren te weten. Vriendelijke boodschapper, de auto is netjes schoongemaakt van buiten, dat stel ik op prijs. Overall is de auto echter niet klaar. Er is mij beloofd vandaag terug te bellen om een oplossing te bieden. Ik ben erg nieuwsgierig hoe dit wordt gedaan. Mijn auto staat klaar om te worden meegenomen. Vriendelijke groet Dirk Oerlemans

Vakkundig en klantgericht

Heel positief

prompt geholpen met lekkage portier

Erg vriendelijke mensen! Ik hoor wel van andere garages dat na een jaarlijkse beurt de auto gewassen wordt..dit gebeurde enkele jaren geleden wel ...en af en toe lag er een klein presentje in de auto! Die mis ik wel!

Prima Service!

Auto weer gekeurd! Blij met de haal en breng service !

Altijd klantvriendelijk en hulpvaardig

Makkelijk afspraak te maken. Nette afhandeling. Fijn dat je gebruik kunt maken van een leenfiets.

Helemaal goed.

Vriendelijk ontvangen, zeer snel probleem opgelost.

Prettige sfeer en vakkundig geholpen.

snel, netjes en volgens afspraak. Hun beloftes maken ze waar.

heerlijk gemak en goede zorgen

het gemak van leasse en goed onderhoud een heerlijke combinatie

Veel te duur

Een eenvoudige handeling zoals een ruiten wisser vervangen, niet gezegd dat het geen service was en dan 10 euro rekenen is absurd, ook de prijs van de ruitenwissers zelf is extreem te noemen. Volgende keer kom ik hier niet meer voor en zal het zeker niet aanbevelen. M.v.g. E.A. van de.Voorde PG860T

Netjes en servicegericht.

Correct en meedenkend.

Vlot en klantgericht

Niet te vrede

Ik had mij band achter gelaten, maar was niet op voorraad. Maandag was mijn band binnen. Tot mijn verbazing was de band een ander profiel. Na vraag gedaan. Of weer met een thuiskomer rijden. Maar ik kon gewoon met deze band rijden. Was geen probleem. Maar daar heb ik mijn twijfel over. Want vandaag moest naar Limburg rijden, 80 km snelheid over de snelweg rijden was levens gevaarlijk. Mijn voorstel is dan ook om de andere band te vervangen tegen een gereduceerde prijs te vervangen. Wachten op uw antwoord. Vriendelijke groet,

onderhoudsbeurt goed binnen de afgesproken tijd uitgevoerd, maar onderhoudsboekje????

100.000 km beurt uitgevoerd en auto sneller klaar dan verwacht: prima! Maar waarom wordt het onderhoudsboekje (weer) niet bijgewerkt en gestempeld???????

Emerpark levert kwaliteit op het gebied van onderhoud aan mijn auto. De factuur is transparant en het personeel is vriendelijk en attent. Fijn dat mij gelijk een leenauto werd aangeboden. Omdat er onderbezetting was vanwege ziekte, duurde het langer dan een dag om de gevraagde reparaties en onderhoud uit te voeren. Ik moest zelf aan het einde van de dag erachter komen dat mijn auto nog niet klaar was. Uiteindelijk natuurlijk geen probleem, maar het is wel fijn als dit gelijk gezegd wordt: reparatie loopt uit vanwege onderbezetting. Uiteindelijk heeft Emerpark de auto zelf voor mij afgemeld voor APK, dus dat was wel weer service (ik had de APK bij een apart keuringsstation laten uitvoeren).

Hanzeboulevard 24

3825PH Amersfoort

06 51 10 64 02

Over Emerpark Amersfoort

Emerpark is de Citroën en DS autodealer in de regio Midden Nederland. Het autobedrijf bestaat uit twee jonge en dynamische Citroën autodealerbedrijven in Amersfoort en Hilversum en een DS Salon in Amersfoort. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant.