Vriendelijk

Zoals het hoort

Fijne garage

Service is zeer goed en duidelijke uitleg over de reparatie .ik maak altijd een afspraak gelijk om 08.00uur omdat ik te ver weg woon en er dus op moet wachten. Is geen probleem voor mij en ook niet voor de receptie.. Ben dus een hele blije klant en zeer tevreden

Prettig geholpen

Prima geholpen met goed resultaat (voor zover ik kan beoordelen). De totale doorlooptijd van de "klaar terwijl u wacht" bandenwissel was met 1,5 uur wel wat aan de lange kant.

Goed meedenken met oplossing

Goed overleg

Proffesioneel en klantvriendelijk

Het contact was vriendelijk en klantgericht. De reparatie en diagnose ervan werd continue besproken met mij. Netjes en goed werk geleverd door de werkplaats.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Vriendelijke, houden zich aan de afspraak, tevreden over de reparaties.

Vriendelijke baliemedewerkers

Vriendelijk geholpen . Alleen jammer dat we nu zo ver van de garage wonen en een auto moeten lenen.

alles volgens afspraak geregeld en op tijd

Zoals altijd 100% service

Prima service en zeer klant vriendelijk.

Snelle en correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt.

Had gevraagd of er een rubbertje op de dorpel vast gelijmt kon worden, niet gedaan, navigatie niet geupcreed, wel heel corrct en houden zich goed aan de rivm regels.

Ik vind de mensen heel voorzichtig qua corona, heel behulpzaam en vriendelijk.

Zeer goed, behalve een onduidelijke post op de rekening, maar daar ga ik even over bellen.

Niets op aan te merken

Auto keurig in ontvangst genomen, netjes gebeld dat auto weer klaar was, keurig verteld wat er gedaan is en auto weer schoon gewassen!

Prima werk,verricht.

Goed geholpen,en probleem goed op gelost,dank hier voor.

Onderhoudsbeurt niet conform afspraak

Bij de gemaakte afspraak voor het uitvoeren van een oliebeurt (jaarlijks of bij KM stand) is een prijsafspraak van 110 Euro telefonisch doorgegeven. Bij het ophalen van de auto is ook een onderhoudsbeurt, die niet is uitgevoerd, door berekend met een totaalprijs van 220 Euro. Na enig overleg is alleen de oliebeurt in rekening gebracht. Dit is niet de eerste keer dat de communicatie tussen afspraak en werkplaats niet briljant verloopt. Extra aandachtspunten voor deze dealer

Goede dealer ik ben uiteindelijk keurig geholpen.

Na online een afspraak gemaakt te hebben werden er nog wat aanvullende gegevens gevraagd . Deze doorgegeven half uur later werd ik gebeld met de vraag of ik op een ander tijdstip kan daar er met reserveren iets fout gegaan was. helaas kon ik niet later. Wat nu restte mij niets anders om de afspraak te annuleren . weer iets later kreeg ik de bevestiging dat ik op de afgesproken tijd verwacht werd? Ik ben gegaan en uiteindelijk prima geholpen.

Professioneel en zeer vriendelijk

Voelde me welkom en luisterde goed wat mijn vragen waren en beantwoordde deze professioneel Mijn auto rijdt weer top. Erg te vrede

Auto rijdt nog steeds zonder problemen tegen een redelijk bedrag aan onderhoud.

Auto rijdt nog steeds zonder problemen tegen een redelijk bedrag aan onderhoud.

Reparatie zoals je verwacht (en hoopt): storing is goed opgelost

Een lastig te vinden euvel aan het koelsysteem werd in prima overleg aangepakt en opgelost. Lastig te vinden betekent meestal ook dat het veel geld kost en die verwachting kwam uit. Belangrijker is dat ik me weer senang voel met een auto die niet op onverwachtige momenten storingen aangeeft.

Prima service.vriendelijke medewerkers

Prima geholpen

Prima geholpen.

prima service

heel blij ben ik met jullie service de gratis navigatie update was een leuke verassing chapeau

ik heb over de situatie een dubbel gevoel overgehouden

vorig jaar werd mijn klacht afgedaan als niet belangrijk en kon ik er rustig mee doorrijden en dit jaar werd dezelfde klacht beoordeeld als gevaarlijk en dit moest direct gerepareerd worden. Ik heb dus een vol jaar met een onbetrouwbare auto gereden. verder ben ik door de garage netjes geholpen en geef de mannen van de werkplaats dan ook een pluim voor de snelle afwerking.

Degelijke en duidelijke afspraken

Peecies wat ik van een dealer verlang. De website is echter slecht.

Hanzeboulevard 24

3825PH Amersfoort

06 51 10 64 02

Over Emerpark Amersfoort

Emerpark is de Citroën en DS autodealer in de regio Midden Nederland. Het autobedrijf bestaat uit twee jonge en dynamische Citroën autodealerbedrijven in Amersfoort en Hilversum en een DS Salon in Amersfoort. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant.