Heel tevreden!

Duidelijk, snel, behulpzaam

Weinig klantgericht

Ik heet Oostelbos, niet Oosterbos. Een leenfiets is mooi, maar dan graag wel met volle banden en een stelschroef voor het zadel die werkt. Of nog beter: als je hem meegeeft, verstel het zadel dan meteen voor de klant. Na afloop vind ik het fijn om te horen wat er met mijn auto gebeurt is. Nu krijg ik de sleutel en tot ziens...

de update van mijn navigatie heeft erin geresulteerd at ik sinds dien geen navigatie meer heb.

Navigatieupdate zorgt voor freeze. Navigatie gaat geregeld op zwart. Citroen gaat na vier weken een nieuwe kabelset installeren. Onbegrijpelijk want het begon na een software update. Daar zou ik het dan eerst in zoeken. Beetje paniek voetbal?

Keurig geholpen.

Afspraak gemaakt, en haal en terug breng services. Netjes gebeld over de kosten. Ook prettig dat de auto is gewassen.

Top service

Was top

Vriendelijke ontvangst en goede service

Er is goed gekeken naar het probleem met de richtingaanwijzers. De navigatie is bijgewerkt met de laatste update en de auto was mooi op tijd klaar.

Uitgevoerde werkzaamheden goed, service slecht

Kwalitatief gezien zijn de werkzaamheden goed uitgevoerd, dat is uiteindelijk het belangrijkste en daarom de voldoende. Negatief zijn twee aspecten qua service: 1. Bij een reguliere 45.000 onderhoudsbeurt op afspraak met een Citroën C1 vind ik dat ik als klant mag verwachten dat twee nieuwe voorbanden op voorraad zijn en dat ik hiervoor (en voor toestemming tot plaatsing) niet een keer extra hoef terug te komen. 2. De 2e keer is men mij vergeten, de activiteit is niet afgemeld en heb ik een uur + 20 minuten moeten wachten op het vervangen van 2 voorbanden en het vervangen van een mat. Zelfs koffie werd niet aangeboden. Qua service in mijn ogen een heel slechte beurt van Emerpark.

adequaat

adequaat

zeer tevreden

correcte en vlotte behandeling

Men houdt zich keurig aan de afspraak

Nvt

Optimale service; buitengewoon klantvriendelijk geholpen

Service gericht en prima werk geleverd. Eemerpark geeft exact de gewenste dienstverlening.

Super klantvriendelijk

Na een stevig en duur mankement aan de boordcomputer werd door Emerpark de coulanceregeling ingezet waardoor het totaalbedrag aanmerkelijk minder werd. Top!

Goed verwachtingmanagement van de reparatie

De uitstekend uitgevoerde reparatie viel 100 € goedkoper uit dan vooraf opgegeven. Dát is nog eens vertrouwenwekkend!

Prima service.

Vlotte bandenwissel en direct geholpen toen er nog een lampje ging branden.

Prettige ontvangst, vlotte wissel van de banden en toen er bij het wegrijden nog een lampje ging branden, is dat direct nagekeken en opgelost.

Uitstekende garage met goede service

Alles kon in een keer worden uitgevoerd : apk, kleine beurt en bandenwissel. Mijn autootje kan er weer tegen!

Altijd weer correct geholpen!

De service is altijd goed. En we worden netjes op de hoogte gebracht d.m.v. een berichtje wanneer we de auto weer kunnen komen ophalen. Mochten er onverwachte handelingen aan de auto nodig zijn krijgen we keurig een telefoontje om te overleggen. Er wordt niet zomaar iets aan de auto gedaan waar wij niet van te voren van op de hoogte zijn. Dat vind ik minstens zo belangrijk! Met vriendelijke groet, Marjan

reparatie voorruit

na bij een onderhoudsbeurt van mijn bus meteen mijn vooruit laten repareren voor een sterretje dit is echt gemaakt prutswerk. Na verschillende mailtjes nooit geen reactie gehad vind ik echt slecht. De verkoop daarintegen is top maar met de werkplaats heb ik slechte ervaringen.

Snelheid!

Afspraak klopte, werd verwacht, lekkere koffie. TOP

Uitstekende service

Zeer correcte ontvangst, uitvoering en afhandeling.

Het afspraak maken vooraf, de ontvangst op de reparatie dag, het auto vervoer naar huis en terug, als de tijdige en nauwkeurige oplevering aan het eind van de middag verliep behulpzaam, vriendelijk en vlot.

Perfect, zoals gewoonlijk

Perfect, zoals gewoonlijk

vlot, vriendelijk, deskundig

idem

Uitstekende service

Snel en vriendelijk geholpen, kon wachten met een bakje koffie.

Hanzeboulevard 24

3825PH Amersfoort

06 51 10 64 02

Over Emerpark Amersfoort

Emerpark is de Citroën en DS autodealer in de regio Midden Nederland. Het autobedrijf bestaat uit twee jonge en dynamische Citroën autodealerbedrijven in Amersfoort en Hilversum en een DS Salon in Amersfoort. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant.