Ze nemen de tijd, luisteren goed, weten veel en denken mee. Heel fijn!
Goed geholpen. Werd al snel een diachnose gesteld. Behandeling heeft helaas niet geholpen en ben doorgestuurd naar de Ocon voor verdere behandeling
Sinds anderhalf jaar kom ik met enige regelmaat bij Echozorg/Orthozorg in verband met verkalkingen in mijn schouderpezen. Ik ben zeer tevreden over deze zorgverlener. Van de telefoniste tot de arts en echografist, iedereen is vriendelijk en de zorg ervaar ik als uitstekend. Fijn is dat ik meestal binnen een week geholpen kan worden. En tijdens mijn vakantie in het oosten van het land kon ik terecht bij Orthozorg Deventer. Ik kan iedereen deze zorgverlener aanraden.
Professioneel, alles helder uitgelegd met op de juiste momenten een vleugje humor!
Voelde me veilig om te spreken over mijn pijn
Goede anamnese en heel duidelijk verhaal van voor en tegens van verschillende opties. Waarbij mijn eigen keuzes in een goede context werden geplaatst. Heel tevreden met bezoek, advies en gekozen interventie
Er werd echt naar mij geluisterd. Artsen komen zeer kundig over. Het voelde goed door hoe ze met mij omgingen; ze nemen mij en de situatie serieus. Ze doen een sterke voorbereiding want bij binnenkomst wisten ze precies de status van mijn casus. Prima behandeling gehad.
Mijn ervaringen met Echozorg zijn echt super goed. Ik ben nu 2 X geweest, en dat is me top bevallen.
Klacht wordt serieus genomen en bekeken, Behandeld en in afwachting of het effect heeft
Alles. Perfect en goede uitleg
Mijn ervaring was zeer goed Ben goed geholpen en de arts luisterde heel goed maar mijn klacht. Verder man hij ook echt de tijd voor me Ook de laborante was heel behulpzaam mat allerlei advies en zij nam ook echt goed de tijd om de echo goed uit te voeren. Dus al met al een hele goede ervaring.
Bij Orthozorg voel ik me gezien en gehoord. Er wordt goed geluisterd en gekeken naar mij als mens en niet alleen als casus. Ik krijg mijn situatie duidelijk uitgelegd en helder antwoord op mijn vragen over vervolgstappen en watvik zelf kan doen.
Naar dat ik al een jaar pijn in mijn rechter voet heb. Heb ik de indruk dat ik eindelijk iemand trof wat er precies aan de hand is en deskundig onderzocht. Met 2 prikken in mijn voet met cordisol hoop ik dat de pijn langer weg blijf en beter slaapt En dat ik wat meer kan gaan wandelen wat voor mij belangrijk omdat ik diabeet ben.
Afwachten resultaat daar ik gisteren de afspraag met behandeling had.
Erg prettig geholpen!
Zeer vakkundige behandeling, met veel aandacht voor mijn persoonlijke situatie.
Bij binnenkomst behandelkamer direct geruststellend gesprek. Vlot al de behandeling gestart met de constatering in één knie veel vocht dit verwijderd en direct middel ingespoten, andere knie geen vocht verwijderd en middel ingespoten. Behandelende Heer en Mevrouw mij vrijwel direct op mijn gemak gesteld. Dit oordeel op zelfde dag geschreven en nu meemaken en/of er verbeteringen zijn Jan Bakker
Ik werd vriendelijk ontvangen. Werd goed naar mij geluisterd Na de echo meteen de uitslag en wat er aan gedaan kon worden. Ook wat je zelf kan gaan doen om het te verbeteren. Op een rustige manier en je kon vragen stellen en dat werd duidelijk beantwoord.
Waar leeftijdgenoten maandenlang pijn lijden in afwachting van een afspraak in het ziekenhuis kon ik één week na verwijzing door de huisarts terecht bij Orthozorg en kreeg dezelfde dag een diagnose én meteen ( begin van de ) behandeling. Echt geweldig !
Snelle hulp. Consult bij medisch specialist, echo, diagnose en behandeladvies op dezelfde dag.
Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Marian / team Orthozorg
nvt
Bedankt voor uw review met 5 sterren. Marian / team Orthozorg
Pijn in de rechter schouder, veroorzaakt door afscheuren van 3 pezen bij een val op een rotsblok.
Bedankt voor uw positieve review, top om te lezen dat de pijn afnam na de injectie. Marian / team Orthozorg
Ervaren artsen en ze nemen de tijd voor. Ze hebben veel ervaring dat merk je gelijk. Eerst een echo onderzoek en dan wordt het behandelplan besproken. leuke vriendelijke sfeer.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om Orthozorg te beoordelen, dit wordt erg gewaardeerd. Marian / team Orthozorg
Prettige ontvangst. Goede uitleg en ze beantwoorde alle vragen die ik stelde. Geen pijn gehad, top.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor uw beoordeling. Marian / team Orthozorg
Zeer plezierige benadering door sportarts Lim en echo-mevrouw (naam weet ik even niet meer). Ze nemen mijn pijnklachten serieus! Heb injectie in gewricht gekregen en moet natuurlijk nog ervaren, of het voldoende helpt. Maar het ziet er zeer hoopvol uit.
Bedankt voor uw mooie verslag over uw ervaring bij Orthozorg, fijn dat u zo tevreden bent. Ik geef uw complimenten door aan dr./ Lim en Anita echografiste. Marian / team Orthozorg
Dorpsstraat 131
1689 ET Hoorn
Orthozorg (voorheen Echozorg) is een orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Orthozorg. Orthozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Orthozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Nederland.