Werd goed geholpen, met een duidelijke uitleg.
Voldoende
Erg deskundige ortopeet en echografist.
Ik ben doorverwezen naar Echozorg wegens langdurige heupklacht. Mijn huisarts kon de diagnose niet met zekerheid vast stellen. Bij Echozorg is er een echospecialiste eń een orthopeed samen aanwezig bij de echografie, dat vond ik echt een voordeel. Die zijn allebei vriendelijk en competent.
Mijn ervaring met de artsen van Echozorg was een heel positieve ervaring! Een hele heldere uitleg ,een vriendelijke benadering en een zorgvuldig verslag aan de huisarts en radioloog. Kortom Top!
Fijn gesprek gehad er werd goed geluisterd naar de klachten. Duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren en hoe het verder zou gaan.
Onderzoek, uitleg hiervan en de bevindingen bevielen mij uitstekend. Ook de behandeling was heel erg plezierig en werd wederom met de benodigde uitleg begeleid. Heel erg prettige personen die zonodig met een humoristische inslag alles konden verwoorden. Mijn complimenten voor deze TOPPERS.
Sympathieke aandacht en perfecte diagnose van het probleem.
maandag via mijn huisarts contact gelegd en kon dinsdag al terecht.
Werd goed geholpen
Bedankt voor uw review. Marian / team Echozorg
Super goed. Voor ik kwam was dossier al ingelezen en overleg wat het probleem zou kunnen zijn. Hierna werd er goed uit- en doorgevraagd alvorens er gekeken werd en echo gemaakt. Uitleg wat er te zien was, duidelijke communicatie hoe te behandelen en follow up. Niets op aan te merken.
Bedankt voor uw verslag mbt uw ervaring bij Echozorg, fijn dat u zo tevreden bent en dit met ons wil delen. Marian / team Echozorg
Zeer prettig aardige mensen
Bedankt voor uw review. Marian / team Echozorg
Zeer vakkundige artsen Snel geholpen vd de pijn
Bedankt voor uw positieve review Marian / team Echozorg
Beide artsen waren betrokken, deskundig en eerlijk. Ingrijpen niet zinvol. Dus geen onnodige behandeling Helaas oorzaak niet gevonden, maar daar konden beide artsen niets aan doen.
Bedankt voor uw verslag over uw ervaring bij Echozorg, fijn dat u dit met ons deelt. Marian / team Echozorg
Vriendelijke ontvangst en duidelijke begeleiding van wat er gaat gebeuren. Prima geregeld.
Bedankt voor uw 5 sterren review, ik deel uw ervaring met ons team. Marian / team Echozorg
Er wordt op deskundige wijze gehandeld, goed geluisterd naar je verhaal, en duidelijk verteld wat ze gaan doen
Fijn om te lezen dat u tevreden bent, bedankt voor uw beoordeling. Marian / team Echozorg
En meteen worden allerlei testen gedaan met de knie met een uiterst kundige orthopeed de Heer Pakvis. Dus de echo wordt meteen beoordeeld, doorgesproken gelijk testen met beide knieën. In een mooi nieuw kantoor in Deventer stadspoort. En een vervolgafspraak gelijk gemaakt! Waarbij het nieuwe middel Arthrosamid wordt gebruikt.
Fijn en bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring bij Echozorg met ons te delen. Ik stuur uw complimenten ook naar dr. Pakvis. Marian / team Echozorg
Kom al vele jaren bij Echozorg, zowel voor mijn knieën ( gaat nu goed) als voor steeds terugkerende schouderklachten. Aangezien laatste injectie niet geholpen heeft, sturen ze me door naar een orthopeed. Dus fijn dat ze niet zomaar prikken, maar ook echt bedenken waarom iemand klachten heeft en je dus doorverwijzen ! Ook fantastisch is dat je na een telefoontje heel snel terecht kan, wat fijn is als je pijn hebt!
Bedankt voor uw verslag over de ervaringen bij Echozorg, fijn dat u tevreden bent. Ik deel uw bericht met ons team. Marian / team Echozorg
ik werd op een professionele en vriendelijke manier geholpen. Onderzoek en ondersteunende echo waren mi doelgericht en doeltreffend. Erg vriendelijke specialisten en kundig. Echo en injectie op de juiste plaats en tekst en uitleg door orthopeed kon niet beter.
snelle diagnose en snelle behandeling. Top!
Na snel een afspraak Onderzoek en advies. Snel en duidelijk
Na enige jaren verschillende klachten als gevolg van meervoudige enkelbreuk - eindelijk - doorverwezen en wel naar Echozorg. Wat een positieve ervaring. Vriendelijk, betrokken, en direct een behandeling. Wat het gaat doen is natuurlijk even aanzien, maar ik voel me gehoord en men denkt mee. Over een aantal weken zal ik laten weten of en hoe het resultaat is.
Ik kwam met pijn aan mijn rechterknie, zeer vakkundig onderzoek en duidelijke uitleg gekregen. Zeer tevreden
Vriendelijke orthopeed en echografist. Waren duidelijk in hun uitleg.
Deskundig onderzoek en diagnostiek. Daadkrachtig. Duidelijkheid. Inlevend vermogen.
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.